Kristina Mitrović objavila fotku iz Nemačke, a komad koji "bode oči" košta čak 6.000 evra

Kristina je prepoznatljiva po tome što ne štedi, pa često počasti pratioce fotografijama u kojima se vidi koliko uživa u neverovatnom komfortu

  • 14
Kristina Mitrović Printskrin: Instagram/sixchick

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina Mitrović pohvalila se na svom Instagram profilu u kakvom luksuzu uživa, pa je pored slatkiša pokazala nešto što bi svaka žena volela da ima.

Naime, Kristina je prepoznatljiva po tome što ne štedi kada je u pitanju garderoba, putovanja, ali i luksuzna kolekcija tašni koju poseduje.

Ona je sada objavila sliku na kojoj možemo videti kako se provodi u Nemačkoj, gde je pored slatkiša pokazala i "Shanel" tašnu u roze boji, koju je uparila sa mokasinama iste marke.

Ovaj modni dodatak košta vrtoglavih 6.000 evra, a ovo čak nije ni najskuplja torba u njenoj kolekciji.

Kristina poseduje limitirane modele, za koje postoji spisak čekanja za kupovinu, a cene istih kreće se od 5.000, pa do čak 10.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hogar

    28. jun 2022 | 08:34

    Ko je bre ova,sem što je Mitrovićeva ćerka.Da li je ona nešto postigla u životu?

  • Silvija

    28. jun 2022 | 08:52

    Steta sto ne nosi nesto u glavi .Ova je veoma nesretna kada se seta od grada do grada,pokazuje sta jede i gde spava,sta joj vredi sve ovo kada izgleda kao uspavana princezaNije sveza,nije nasmejana,vazne su papuce od Sanel itd Probudi se i radi nesto pametno sto koristi drustvu oko sebe à ne isticati se sa tricarijama u medijima

  • miki🇷🇸

    28. jun 2022 | 09:01

    Uzas, ako ne slikas kao da nisi ni bio nigde!!Sreca pa sam odrastao uz Branka Kockicu i Muzicki Tobogan🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA