Milica o "ratu" na estradi, otkrila da li je "Provereno" platila 10.000 €: "Udružile su se protiv mene"

- Vec nedelju dana udružilo se 10 mojih koleginica da me opljuju, ali nikada ništa loše o njima neću reći, jer ja nisam takva - rekla je pevačica

  • 8

Mlada muzička zvezda Milica Pavlović poslednjih meseci je u žiži javnosti, što zbog novog albuma, što zbog "rata" sa Anom Nikolić zbog pesme "Provereno", ali i pojedinim Zvezdama Granda koje je nisu podržale.

Milica je sinoć, 26. juna, održala spektakularan nastup u Herceg Novom na festivalu Skale, a pre samog nastupa u razgovoru sa medijima otkrila je da li je stigla da uživa u čarima mora, ali i o Crnogorcima.

- Moj kolega Sale Matić i ja otvaramo sezonu i bas sam srećna. Nisam stigla da se okupam jer sam tek sada stigla - rekla je pevačica, a onda se osvrnula na problem oko pesme "Provereno".

- Posle 11 godina mi se desila ova situacija da neko napadne nešto moje. Branim ono u šta verujem i za šta se pomučim. Kako oko pesme tako i oko partnera. Kod Ognjena sam kulturno pričala o smemu i o tome kako neko želi da mi otme nešto što mu ne pripada - kaže Milica.

Zbog rata sa Anom, Milica je "zaratila" i sa nekoliko koleginica, koje je pomenula i ovom prilikom.

- Već nedelju dana udružilo se 10 mojih koleginica da me opljuju, Rada, Čekić, Živković... Nikada ništa loše o njima neću reći, jer ja nisam takva. Ne želim da bude normalizovano to da se neko seti jednog demo snimka i da to objavi posle mene koja sam platila i kupila pesmu - kaže Milica.

Spekulisalo se i o cifri koju je Milica dala za pesmu "Provereno", te je otkrila da je za istu dala čak 10.000 evra.

- Neću pričati o cifri i da li sam platila 10.000 € pesmu, ja ću biti jedna od onih koja kada čuje dobru pesmu - kupi je, a ne kao neke moje kolege koje kupuju štikle ili skupe torbe, ja ću kupiti hitove, pa koliko god oni koštali - ističe ona.

Kako je došla u Crnu Goru, pop zvezda progovorila je i o bivšem dečku, te otkrila kakvi su Crnogorci.

- Tačno je da sam imala dečka iz Crne Gore, to je bila lepa ljubavna priča. Crnogorci su odlični frajeri - kratko je rekla pevačica.

Zbog rata sa koleginicama, Milica je čak i nekolicinu otpratila sa Instagrama. Međutim, sa jednom od njih je izgladila odnose te su ponovo postale prijateljice na društvenim mrežama.

- Milica Todorovic je sjajna devojka, naš menadžer Marko mi je rekao da me je podržala i da nisam trebala da je otpratim . Ona je moja komšinica i napisala sam joj lepu poruku i da je ponovo pratim - ispričala je Milica za Telegraf Jetset.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bože

    27. jun 2022 | 21:58

    S ovom definitivno nije nešto u redu.

  • Jm

    27. jun 2022 | 22:19

    Mnogo ce zivot da im se proneni jer si ih ti otpratila sa instagrama. Sta je ovo zeni?

  • Snežana

    27. jun 2022 | 22:50

    Ova hoće da sustigne Kockarevu sa objavama, svaki dan nešto novo. Nemaš glas za pesmu osim vrckanja nista drugo ne pokazuješ pa sad neko ti oteo pesmu. Kako niko pravim pevačicama ne otima? Njhove pesme si teške za takve pevače.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA