Angellina oštro o promeni zakona o abortusu u Americi: "Ja nikada ne bih volela da se meni dogodi..."

- Moj stav je da ne treba niko nikome ništa da brani generalno u životu i da to nije kako treba jer neke žene imaju možda druge želje i planove - rekla je pevačica

  • 6

Pevačica Angellina je sinoć, 27. juna, održala spektakularan nastup u Herceg Novom na festivalu Skale, a pre nastupa u razgovoru za Telegraf.rs progovorila je o festivalu, odrasanju, ali i temi koja mnoge zanima, a to je zabrana abortusa u Americi.

Na samom početku razgvora Angellina nam je otkrila koliko je uzbuđenja što nastupa na festivalu.

- Kad smo bili mali festival Skale je bio jako popularan i svi smo gledali i pratili i to je bio spektakl. Jako sam srećna što su organizovali ovako i što su zvali nas mlade i što mi imamo priliku da doživo ono što su naši uzori doživljavali. To iskustvo je divno stvarno za svakog izvođača, znači da doživi veliku scenu, led ekrane, svetla, lepu produkciju kao i more - rekla je Angellina kroz osmeh.

Ona je takođe sa nama podelila kako se priseća mora iz tinejdžerski dana kao i da li je kao dete "pravila skanadale":

- Normalno, tinejdžerski. Normlano bilo je pijanstva, ja u Krasićima imam kuću i isto društvo koje ima tu neku nekretninu mi se znamo od malena i odrasli smo zajedno i doživeli smo sve i svašta od žmurki do pijanstava, ne znam šta smo se sve radili, upadali smo ljudima u kuće. Bili smo jedna kriminalna dečija organizacija, ali naravno sve je bilo u granicama normale, smešno i simpatično i naravno imam divne uspomene.

Za sam kraj, Angellina je prokomentarisala temu o kojoj se u poslednje vreme puno piše i priča, a to je zakon o zabrani abortusa u Americi.

- Nisam ispratila, veruj mi, ali moj stav je da ne treba niko nikome ništa da brani generalno u životu i da to nije kako treba jer neke žene imaju možda druge želje i planove - rekla je pevačica za Telegraf.rs i dodala da ona nije saglasna sa zabranom aborsuta:

- Ja nikada ne bih volela da se meni dogodi da dođem u tu situaciju, ali imam veliko razumevanje za neke žene koje moraju to da urade.

O čemu je još Angellina pričala, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tuza

    28. jun 2022 | 10:51

    Zato vidite racuna sa kime i kada!

  • ogranicen ko terasa

    28. jun 2022 | 18:19

    ako ne zelis da zatrudnis postoji sredstvo i nacin da ne zatrudnis tako da ti abortus nije potreban

  • ko zna zna

    28. jun 2022 | 17:59

    abortus u americi nije totalno zabranjen.abortus moze da se radi do 10-te nedelje trudnoce pisle toga ne moze.od 10 - 15 nedelje samo specijalni slucajevi. tako da znate

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA