Jovana Jeremić otkrila kada će predstaviti dečka, pa se požalila: "Mnogi bogataši su se iživljavali na meni"

Poznata voditeljka govorila je o brojnim temama, a dotakla se i sukoba nje i Dijane Janković

  • 1

Festival "Skale" koji se održava u Herceg Novom okupio je brojne poznate ličnosti iz raznih sfera života, a među njima je i Jovana Jeremić.

Naime, poznata voditeljka govorila je o brojnim temama, a dotakla se i sukoba nje i Dijane Janković, za koju ima samo reči hvale, dok u slučaju njenog supruga nije tako, a javno je obelodanila da joj je pretio.

- Cenim Dijanu, ona radi na sebi, bez obzira na sukob sa njenim mužem kojim sam imala. Pretio mi je. Zvao je vlasnika televizije da me otpusti. Mnogi bogataši su to radili i iživljavali se na meni - priznala je Jovana i dotakla se emotivnog života.

Nakon što su je papraci uslikali sa javnosti nepoznatim dečkom, s kojim je pre nekoliko dana putovala u Španiju, Jovana je sada otkrila i kada će identitet svog emotivnog partnera otkriti javnosti.

- Jedini muškarac koga ću ja predstavili javnosti biće moj budući muž, a do tada niti demantujem niti potvrđujem bilo šta - rekla je Jovana.

Da li joj se udvaraju Crnogorci i kako reaguju na njenu pojavu, ali i o daljim poslovnim angažmanima pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Jovani Jeremić majstori dobacivali na ulici: Voditeljka objavila hit snimak i poslala poruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA