Voditelj sahranio suprugu, pa se oglasio potresnom porukom: "Teško je biti sam, ali vi mi dajete snagu"

- I Vladimir i ja smo hrabri zahvaljujući hiljadama poruka podrške koje smo dobili od Vas - napisao je voditelj

  • 1
Aleksandar Saša Filipović Printskrin: Facebook/aleksandarfilipovic

Voditelj Aleksandar Saša Filipović nedavno je ostao bez supruge Dace Brebanović sa kojom ima sina, a sada se oglasio nakon njene sahrane.

On je na svom Fejsbuku saopštio da mu je supruga preminula, pa se nakon što ju je ispratio na večni počinak, zahvalio svima na saosaćanju i podršci u teškim trenucima.

- Hvala svim dragim prijateljima, poznanicama i poštovaocima...Ispratili smo juče Ducu dostojanstveno na njen večni počinak sa nebeskim kočijama. I Vladimir i ja smo hrabri zahvaljujući hiljadama poruka podrške koje smo dobili od Vas. Hvala Vam svima još jednom - napisao je voditelj pa dodao:

- Pošto sam dobio preko pet hiljada viber, mesindžer, sms poruka nisam u mogućnosti da se svima zahvalim, pa to činim ovim putem. Teško je biti sam, ali snagu daje kad shvatiš da imaš toliko ljudi koji su bar trenutak pomislili na mene i Vladu - napisao je u objavi na Fejsbuku Aleksandar.

Inače, Daca je živela povučen život i nije bila deo javnog sveta. Ona je u jednom trenutku radila kao poslovni sekretar specijalne ginekološke bolnice, a tada je govorila koliko je zapravo važno da idemo u korak sa tehnologijom.

- Bez mobilnog telefona ne bih mogla da obavljam poslovne obaveze. Osim toga, važan mi je jer obožavam da telefoniram, pišem poruke, surfujem internetom… Neko voli jogu, a meni – nakon stresnog dana – raspoloženje popravlja muzika sa plejera mog telefona. Rado koristim fotoaparat i digitalnu kameru, jer je to sjajan način da zabeležim sve faze odrastanja mog sina Vladimira - izjavila je ona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jasna

    30. jun 2022 | 11:09

    Da, da, da nije tih drustvenih mreza kako bi se zahvalio ljudima???? Sada ce ziveti lakse, bez zene, kada zna koliku podrsku ima.... UZAS

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA