≫ 

Kristina Spalević progovorila o imenu za naslednika, detaljima trudnoće, pa okrila kakav je Kristijan

- Uvek sam imala osećaj da ću roditi sina, tako da sam prošli put imala par potencijalnih imena za dečaka - rekla je buduća mama

  • 2
Kristina Spalević, Kristijan Golubović Prinskin: Instagram/kristina_spalevic

Bivša zadrugarka Kristina Spalević otvorila je dušu i progovorila o svim detaljima trudnoće kao i o aktuelnim dešavanjima u  "Zadruzi".

Kristina je priznala da trudnoća teče po planu, ali i da se odlično oseća osim promene raspoloženja, koja više utiče na Kristijana nego na nju.

- Što se tiče trudnoće, hvala Bogu, ovog puta sve ide po planu. Radili smo sve prenatalne testove koji su bili u redu, tako da se može reći da sam spokojna, iako kod budućih mama uvek postoji određena doza straha, što je potpuno normalno, pogotovo ako su imale prethodno loše iskustvo kao ja - izjavila je buduća mama.

-Nemam mučnine, osim što su mi podivljali hormoni, pa sam nervozna, ali to više utiče na Kristijana, nego na mene - rekla je Kristina, pa otkrila koja imena dolaze u opticaj za dečaka.

- Uvek sam imala osećaj da ću roditi sina, tako da sam prošli put imala par potencijalnih imena za dečaka, a za devojčicu samo jedno. Konstantin, Mihailo, u poslednje vreme mi se dopalo ime Viktor, možda kao simbol Kristijanove i moje pobede nad mnogim situacijama - priznala je bivša zadrugarka.

- Kada smo saznali da sam trudna ponovo, samo mi je izletelo iz usta: "Zvaće se, Kristijan Golubović", totalno spontano i bez razmišljanja, baš zato mislim da nije bilo slučajno, tako da ću verovatno ostati pri toj neobičnoj odluci - rekla je Kristina, pa prokomentarisala kakav je Kristijan sada kada se bliži porođaj.

- Kristijan je kao što ste mogli i u toku rijalitija da primetite, najbrižnija osoba na svetu, prema svakom. Niko ne može da kaže da ga je zamolio za bilo kakvu uslugu, a da nije bio tu. Ne morate ni da pitate, sam primeti. I zaista me uvek drži kao malo vode na dlanu, sada posebno. Tu je i za moju porodicu, kao i za mene i to mi mnogo znači - priznala je buduća mama, pa dodala:

- Moja braća ga obožavaju, trenutno sam u Novom Sadu, moj brat nije hteo sa nama, ostao je sa njim, tako da jedva čekam da uživam u tome da ga gledam u ulozi roditelja jer znam da nema konkurenciju. Bukvalno mi ne da da radim ni najmanje kućne poslove.

Dešavanje u Zadruzi između Viktorije i Marka Osmakčića šokiralo je mnoge, a sada je bivša zadrugarka prokomentarisala abortus koji je bio posledica celog događaja.

- Što se tiče trudnoće, nikada kao buduća majka i neko ko obožava decu, ne bih mogla javno da podrzim abortus, pa čak i ako uslovi nisu idealni, a u ovom slučaju definitivno nisu bili. Ne mogu da krivim Viktoriju sto je posle sramnog i kukavičkog čina Marka Osmakčica, odlučila da uradi to, jer mislim da je ostao tamo, ona se ne bi odlučila na abortus - ispričala je ona.

-Međutim, i te kako mogu da je krivim za to što su svesno u tako toksičnom odnosu rizikovali i imali odnose bez zaštite, kao da nisu znali koje su realne posledice. Velika neodgovornosr prema svom telu, svojoj porodici i malom žvotu koji je ugašen - zaključila je Kristina za Pink.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA