≫ 

Aca Lukas i Kija Kockar prekinuli saradnju: Pevač se oglasio i otkrio detalje

Kija se na turneji sa Lukasom nije pojavila, a to je pokrenulo brojne spekulacije o odnosu pevača

Aca Lukas i Kija Kockar Foto: Nikola Tomić

Folk pevač Aca Lukas progovorio je o prekidu saradnje sa pevačicom Kristinom Kijom Kockar.

Naime, Kija se na turneji sa Lukasom nije pojavila, a to je pokrenulo brojne spekulacije o odnosu pevača, te je on rešio da stane na put pričama i objasni zbog čega je došlo do prekida saradnje.

Aca kaže da se njegovoj mlađoj koleginici tek smeše uspesi, nakon onih koje su zajedno naređali.

- Kada neko pravi poslovne poteze desi se naravno i da dođe do neke promene. Saša Mirković i ja smo ostvarili odličnu saradnju sa Kijom, da joj pomognemo da bude što jača i bolja, budući da smo u njoj videli veliki potencijal, a sada, kada je stasala kao vrhunska pevačica i umetnica, doneli smo odluku u dogovoru sa njom da ona nastavi karijeru i da napravi samostalnu svetsku turneju koja će se desiti veoma uskoro budući da je obožavaju širom sveta i naša pomoć joj više nije potrebna - rekao je Lukas.

- Kija i ja smo u odličnim odnosima i tako će i ostati. Ne znam ko je mogao da pomisli da smo u lošim odnosima, to stvarno nije tako - dodao je Lukas.

Aca je istakao da ne menja mišljenja o ljudima iz dana u dan, te da je ovo ovo samo poslovni potez sa kojim su se svi složili.

- Kija je lavčina i ja ne menjam mišljenje o ljudima iz dana u dan. Ona je poštena i čestita osoba, a ovo je poslovni potez sa kojim smo se svi složili - naveo je pevač za Alo.

Video: Kija, velike su, ali stvarno su velike: Od ogromnih grudi niko ni ne primećuje tanga bikini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Reality Check

    4. jul 2022 | 23:06

    Matori izgustiro pa noga u dupe!

  • Ivana

    4. jul 2022 | 23:21

    Uf, što ovaj Aca samo providno laže, otkazali su mu nekoliko nastupa zbog Kije, jer je naknadno ubačena na već njegove dogovorene samostalne nastupe i zato je Aca otkazao saradnju, inače bi je poslao do djavola, ali ne sme od menadžera koji je Kijin fanatik, ova priča da je otkazano zbog njene svetske karijere je urnebesna, neki isforsirani sarkazam, haha.

  • Marko

    4. jul 2022 | 23:26

    Vrhunska pevacica? Aca ili se zajebava ili se bas uradio pre nego sto je ovo objavio!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA