"Džipom sam uletela preduboko, moja ćerka, tetka i ja smo spašene": JK otkrila gde je pošla usred poplave

 
 
  • 2

- Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa kolima, muški i dzentlmenski pomogli - rekla je pevačica

Pevačica Jelena Karleuša juče se u Beogradu zatekla u nevremenu kada je krenula automobilom do svoje tetke Danijele.

Naime, Karleušin automobil našao se zaglavljen u bujici vode, a sada je objasnila šta se tačno desilo.

- Sinoć, dok sam pokušavala da dodjem do tetke Danijele koja je u njenim kolima bila zaglavljena u pravom jezeru na Bežaniji (sa njom u kolima je bila moja ćerka Nika) džipom sam uletela preduboko, ne razmišljajući, uprkos upozorenjima policije. Ostala sam i sama zaglavljena u vodi koja je sve više nadirala. Srećom, ima divnih građana koji su mi iako i sami u nevolji sa kolima, muški i dzentlmenski pomogli. Hvala im, hvala spasiocima i policiji, kao lavovi su radili svoj posao spasavajući građane pa i mene - pisala je Karleuša, pa dodala:

- Uspeli su i da mi spasu auto koji je u ponoć odvezen u servis! Tu sam zatekla neke ljude koji su čistili autosalon od poplave, pa sam ja mislila da oni tu rade kao čistači. Ispostavilo se da je čistio direktor, pa se evo i njemu zahvaljujem za svo maltretiranje oko auta (nikad ne potcenjuj onog ko čisti). Možemo mi kao narod da budemo ovakvi i onakvi, ali kad je "stani pani" ovaj narod pokaže koliko je veliki i dobar narod!

- Moja ćerka, tetka i ja smo bukvalno spašene uz pomoć ljudi i ja im se još jednom ovom prilikom zahvaljujem! Pozdrav i za čoveka koji je ronio kako bi spasio svoj auto koji je bio potopljen do krova, nadam se da se smirio. Policajci su rizikovali glavu zbog njega. Je*'o auto, bitna je glava".

Podsetimo, Karleuša je juče objavila da se nakon 14 godina braka razvodi od Duška Tošića. Kako je navela, Duško sebe ne smatra delom porodice, zbog čega će pravno rešiti sve što treba, te istakla kako će imovina pripasti deci.

Video: Ovako je JK uživala u magičnom dvorištu na Dedinju nekoliko sati pre objave da se razvodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA