≫ 

Pavle Mensur smuvao novinarku, bivšu devojku Đokovićevog brata: Osvanule zajedničke fotografije

Mladi glumac je nakon glumice i pevačice sreću pronašao pored blogerke

  • 1
Film

Foto: Tanjug/Zoran Žestić

 

Mlada glumačka nada, Pavle Mensur, ponovo je zaljubljen, a ovog puta u pitanju je blogerka i odnedavno novinarka Jutarnjeg programa na TV Prva, Nastasija Stošić.

Lepa brineta je njihovu zajedničku sliku objavila na Instagramu na kojoj se drže za ruke uz opis "Lolek i Bolek".

Lepa Beograđanka, na čijem se Instagram profilu smenju fotografije sa putovanja i modni predlozi, objavila je fotografiju na kojoj se drži za ruke sa Pavlom, i tako stavila do znanja da su zajedno.

Nastasija je, inače, ćerka fudbalera Vlade Stošića, koji je svojevremeno sa crveno-belima osvojio titulu prvaka evrope u Bariju, kao i titulu prvaka sveta u Tokiju 1991. godine. Ranije je radila kao foto-model, pokrenula je biznis sa modnim brendom, a šira javnost upoznala ju je pre nekoliko godina kao devojku Đorđa Đokovića, najmlađeg brata najboljeg tenisera sveta.

Inače, naslednik Irfana Mensura i Srne Lango, krajem prošle godine raskinuo je dugogodišnju vezu sa koleginicom Ivanom Zečević, da bi uplovio u romansu sa jednom od članica grupe „Hurricane“ Ivanom Knežević. Ipak, ljubav nije dugo potrajala, a glavni akteri priče nisu želeli da komentarišu šta se desilo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA