≫ 

Sloba Radanović pokrenuo novi biznis sa kumom: Otkrio da li će Kija pevati u njegovom lokalu

Folker je u novi biznis navodno uložio čak 300.000 evra, navodili su pojedini mediji prethodnih dana

  • 34
Sloba Radanović i Goran Lečić, Kristina Kija Kockar, Foto: ATA Images, Marko Jovanović

Popularni pevač Sloba Radanović je sa kumom i menadžerom Goranom Lečićem otvorio restoran u Beogradu, pa otkrio kako je došao na ideju da pokrene biznis, ali i da li će njegova bivša supruga, Kija Kockar, pevati u njegovom lokalu.

Naime, folker je u novi biznis navodno uložio čak 300.000 evra, navodili su pojedini mediji prethodnih dana. Reč je o restoranu koji je prethodne večeri zvanično i otvoren, a Sloba je za medije otkrio i da je srećan što je u ovakvu priču ušao sa svojim kumom.

- Ulazimo u nešto novo, kumu je to odavno poznato, ja sam se upustio u to samo zato što je i Goran u toj priči. Prolazilo mi je kroz glavu da otvorim svoj restoran, ali nisam nešto preterano razmišljao o tome. Nisam sebe puno video u tome, ali sa pravim ljudima. Neće mi pasti teško vođenje restorana jer imam kuma Gorana, neću zapostaviti nastupe, pevaću kao i sada ali neću zapostaviti ni restoran - rekao je Sloba.

Na pitanje da li će možda Kija Kockar imati prilike da nastupa u njihovom restoranu, Slobin kum je odgovorio da će se možda nekada ukazati prilika, trenutno ne.

- Zasad ne, možda nekada - rekao je Slobin kum, Goran Lečić.

Kako se proslavio zahvaljujući rijaliti formatu Zadruga, Radanovića smo upatila i da li će pratiti finale ovog popularnog rijalitija, kao i da li ima favorita.

- Taj dan putujem za Crnu Goru, ali svakako ću da ispratim. Želim mnogo sreće učesnicima, znam kako im je. Favorit mi je ona fina devojka što je bila sa Matejom, Anđela. Ona mi je baš kul devojka - rekao je Sloba.

Detalje pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Supruga Slobe Radanovića se tip-top skockala: Na otvaranje lokala došla brutalno sređena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dikaaa

    8. jul 2022 | 13:53

    I Lukas joj otkazao tu dugo najavljivanu turneju.Nikako da shvati da nije ona za pevanje.Ne ume,jednostavno.

  • Krlja

    8. jul 2022 | 12:37

    Da peva u njegovom lokalu 😂😂😂 Ona sve radi osim sto peva...prazno bi bilo u najavi 😜😜😜

  • Sibin

    8. jul 2022 | 15:21

    Da li ce iko ikada da pritisne ove pevace za porez, ok je sve, rade zaradjuju ali odakle ovaj kupi kucu od 500 000 pa sad i otvara restotan????!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA