≫ 

Posetili smo Dejanovu baku u Veterniku: Plakala sam kada sam ga videla na kapiji, Dalila nije za našu kuću

Baka Rozalija je sačekala unuka širom raširenih ruku nakon pet godina

  • 4

Dejan Dragojrvić odneo je pobedu u Zadruzi 5 kao i nagradu od 50.000 evra.

Nakon što je odneo ubedljivu pobedu Deki se zaputio u rodni Veternik gde ga je na kapiji širom raširenih ruku sačekala baka Rozalija Branković koja nije mogla da sakrije suze.

Emotivnu scenu za Telegraf.rs prepričala je ponosna baka.

- Jedva sam čekala da vidim Dekija. Kada sam ga videla na kapiji, bilo je šest jutros, bilo je strašno. Pet godina ga nisam videla. Sve unuke isto volim, ali Deki mi je najdraži, ima jako dobru narav. Jako sam bila željna da ga vidim - rekla je gospođa suznih očiju i nastavila.

- Bilo je suza i zagrljaja, bilo je svašta. Rekla sam mu da mu želim da više nikad ne ide nigde. Ima svoj kutak, ima gde da živi, i ima mene. Zagrlio me je i zaplakao je, bile su to suze radosnice.

  • Da li je istina da ste mu spremili sobu u kući?

- Majka mu je lepo sredila sobu. Isti je nameštaj samo je napravila novi razmeštaj. Upravo spava tamo. Puno mi je srce što je tako, volim kada je kod kuće.

  • Hoćete prihvatiti i novu snajku?

- Nisam razmišljala o tome. To je njegov izbor. Da li će se venčati ili ne to ne znam. Ako je njegova želja ja to poštujem. Ja ne smetam njima, oni ne smetaju meni.

  • Da li ste patili ovih pet godina?

- Kako da ne. Jedva sam čekala da ga vidim. Viđala sam ga samo na televiziji. Mnogo puta sam plakala gledajući ga na televiziji. Stalno sam ga gledala.

  • Šta biste poručili Dalili?

- Nemam šta da joj poručim. Nismo imali neke lepe uspomene od nje. Nije ona za našu kuću, iskrena da budem. Kod mene se zna red.

Video: Vraćam se u Veternik, porodica mi je sve: Prvi intervju Dejana Dragojevića nakon pobede u Zadruzi 5

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA