≫ 

Direktno potkačio Cara? Dejan Dragojević tokom finala nosio majicu s posebnim natpisom

Tokom proteklih deset meseci Dejan je prolazio kroz pravu golgotu zbog prevare koju je njegova supruga počinila pred njegovim očima

  • 5
Dejan Dragojević Foto: Kobra

Dejan Dragojević osvojio je prvo mesto u "Zadruzi", a njegova bivša supruga, koja ga je prevarila u rijalitiju, Dalila Dragojević, osvojila je drugo mesto.

Tokom proteklih deset meseci Dejan je prolazio kroz pravu golgotu zbog prevare koju je njegova supruga počinila pred njegovim očima. On je sve to pokušavao da izdrži stoički, a u svemu tome mu je bez sumnje pomogla i Aleksandra Nikolić sa kojom je uplovio u ljubavnu romansu.

Sinoć je trijumfovao, osvojio je 50.000 evra, a cela porodica ga je dočekala u studiju.

On je u finalu imao majicu sa simboličnim natpisom.

- Dok jednom ne smrkne, drugom ne svane - piše na njegovoj majici.

Dejan je odmah po izlasku iz rijalitija obrisao je na svom Instagramu sve fotografije sa svojom bivšom suprugom Dalilom Dragojević.

Dalila s druge strane nije izbrisala sve fotografije sa bivšim mužem, a ostavila je čak i istaknute objave na svom profilu u kojima su razni snimci sa Dragojevićem. Dalila je ostavila i prezime Dragojević, a ostaje da vidimo njen naredni potez.

Video: Dejanova baka oduševljena posle pobede unuka u Zadruzi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA