≫ 

"Mislim da je došao kraj": Šok u emisiji "Narod pita", Dalila uživo u programu raskinula sa Filipom

- Jeste, činila sam jako lošu stvar i učinjene su mi loše stvari. Ja sam radila neke stvari iz svoje nemoći - rekla je Dalila

  • 4
Dalila Dragojević Printskrin/youtube/ZadrugaOfficial

Dalila Dragojević večeras je gost emisije "Narod pita", a tokom  uživo emisije koju vodi Milan Milošević, ona je raskinula sa Filipom Carem.

Dalila je komentarisala prilog o preokretu njene veze sa Filipom Carem, nakon ulaska Maje.

- Neprijatno mi je Milane, jako. Ja ne znam koliko ću moći da izdržim da budem u emisiji. Meni je sve neprijatno... Neprijatno mi je što gledam sve, što sam bila takva i što sam učestovala u "Zadruzi 5". Naprijatno mi je kad publika tapše i kad čujem dobacivanja. Neprijatno mi je što sedim ovde - govorila je Dalila.

- Ovo su bili tvoji loši potezi prema ljudima koji nisu zaslužili, ali si isto dozvoila. Činila si loše, ali su ti i radili loše - dodao je Milan.

- Jeste, činila sam jako lošu stvar i učinjene su mi loše stvari. Ja sam radila neke stvari iz svoje nemoći, pričam o svom vraćanju u odnso sa Dejanom i pokušaj odnosa za koji sam unapred znala da ne treba i da nije to to. Ovo sve sa Filipom što se izdešavalo, ne znam šta da komentarišem. Mislim da ne treba više da budmeo zajedno. Sad kad razmislim i sedim sama, a njega boli uvo... Ja se nosim sa situacijama, a zajedno smo napravili... Mislim da je došao kraj - rekla je Dalila.

- Je l' si to osetila po ponašanju i jer nije hteo da dođe u emisiju? - pitao je Milan.

- Mislim da nije došao jer ne može da se nosi sa svim situacijama sa kojima ja treba narednih nekoliko sati. To je to - dodala je Dalila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ajde

    14. jul 2022 | 05:27

    Ne prebacuj stvari na filipa, odvoj ono sto di ti napravila od onoga sta je on napravio, ti si napravila to sto si napravila . On je napravio ono sto je on napravio.

  • Zorica

    14. jul 2022 | 07:09

    Do prve prilike

  • Blamage

    14. jul 2022 | 00:38

    Ahahhahahhahahhahahhahahhahahhah.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA