Potresna ispovest Nadice Zeljković: Kija je gledala kako me njen otac tuče, bio je jako ljubomoran

- Nisam želela da Kija odrasta u sredini gde je nasilje normalna stvar - rekla je Nadica

  • 36
Nadica Zeljković, Kija Kockar Foto: TV Pink, Nikola Tomić

Majke Kristine Kije Kockar, Nadica Zeljković, otvorila je dušu i otkrila detalje ljubavi sa Kijinim ocem, ali i o nasilju koje je pretrpela od njega dok je sve to gledala njihova ćerka.

Naime, Nadica je otkrila kako je upoznala pokojnog Miloša Kockara kao i da je on uvek vodio momački život.

- Kada sam upoznala Kijinog oca živeo je sam. Ceo grad se krstio što sam sa njim. Posle sam čula da je bio oženjen u Nemačkoj, ali da 13 godina nije sa tom ženom. Nisu me osuđivali zbog njegovog bračnog statusa, već što sam mnogo dobro izgledala, a on sav nikakav! Bili smo godinu dana u vezi. 1988. godine sam ostala u drugom stanju - rekla je Nadica i dodala.

- Kad sam se porodila video je dete, pa nestao na tri dana. Do kraja života je živeo momačkim životom - rekla je pobednica četvrte sezone Zadruge i dodala da je Kijin otac bio jako ljubomoran, te da ju je jednom i udario pred Kristinom i da je tada odlučila da zauvek zavši sa njim:

- Želeo je da me podseduje. Bio je jako ljubomoran. Sve se promenilo onda kad me je udario. Rekla sam: "Plakaću godinu dana, ali mi smo završili". Nisam želela da Kija odrasta u sredini gde je nasilje normalna stvar. Nisam zaslužila ni da ima drugu ženu. Kija je bila svedok svemu tome. Molio me je i kumio da se pomirimo, nisam želela.

Nadica je takođe otkrila i da je njen otac bio nasilnik i alkoholičar, te da je gledala kako bije njenu majku.

- Moj otac je bio nasilnik. Bio je i alkoholičar i tukao majku pendrekom. Zbog toga je bila u modricama. Hvatala sam ga za vrat i skidala sa nje - zaključila je Zeljkovićeva.

Video: Nadica o Kijinoj budućnosti: Ako se ostvari kao majka, nije me strah

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA