Ceca o novim pesmama i ljubavi sa Arkanom, pa iznenadila priznanjem: Unuk "otkida" na ovu Breninu pesmu

- Svaki mi je koncert za sebe, znam svaki deo ovog prostora i svaki put imam posebnu dozu adrenalina i posebnu energiju - rekla je folk zvezda

  • 5

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je održala spektakularan nastup u jednoj od najvećih diskoteka na ovim prostorima, Top Hilu, što znači samo jedno - sezona dobrog provoda je zvanično otvorena.

Ceca je dva sata uglas sa publikom pevala svoje najveće hitove, a nakon završenog nastupa za Telegraf.rs otkrila je svoje impresije i zanimljivosti iz svog, ali i života svojih naslednika.

Inače, kako je otkrila, ovo godine slavi i jubilej u pomenutoj diskoteci, jer već deset godina unazad svake godine otvara i zatvara sezonu.

- Svaki mi je koncert za sebe, znam svaki deo ovog prostora i svaki put imam posebnu dozu adrenalina i posebnu energiju. Noć pre ove sam imala spektakularan koncert u Banjaluci i stvarno sam malo spavala, inače posle svakog nastupa malo teže zaspim jer me drži taj adrenalin. Samo četiti sati sam spavala, ali to se večeras uopšte nije osetilo - rekla je Ceca.

Iako publika željno iščekuje njen novi album, Ceca na istom vrlo temljno radi. Nekoliko puta je isticala da je u problemu oko pronalaženja teksta, a kako je sinoć na koncertu bilo i dosta mlade publike, pitali smo je da li bi se usdila da koketira sa svojim pravcem muzike i snimi pesmu žanra koji je sada u trendu.

- Zašto ne bih koketirala s novim trendovima, uvek sam bila ispred vremena. Šta je "Zabranjeni grad", to je pop, pa "39,2", onda "Trep"... Ja nemam problem s tim, muzika vam to dozvoljava, da eksperimentišete, da isprobavate razne muzičke pravce. Ima izvođača kojima to top stoji, a ima nešto što nekima ne stoji. Ja sam za to da to bude neki moderan folk. Koketiranje između folka i pop muzike. Volela bih da napravim album gde ću imati te široke, koncertne pesme. Ja sam neko ko protežira balade i kroz karijeru imam mnogo lepih balada koje su evergrin naše domaće muzike. Nemam problem ni da otpevam nešto što će da vole klinci - kaže Ceca.

Kako je u kući sada dve pevačice, Ceca je otkrila i jednu zanimljivost oko pesme koju je htela da uzme od Anastasije.

- Imam mladu pevačicu u kući, koja je mladi naraštaj, ima sijaset nekih pesma, ja joj kažem: "Daj mi ovu pesmu", ona kaže: "Pa ne mogu". Ja kažem: "Šta će ti ta pesma, meni će više odgovarati, ja nemam nijednu", a ona će na to: "Imaš ti pesama da nikad više ne snimiš ništa".

Na pitanje na čije numere maleni Željko više reaguje, na njene ili Anastasijine, pevačica nas je iznenadila odgovorom.

- Na sve on reaguje. Sad peva "Mile voli disko", otkida na to. Poslala sam čak i Breni snimak. Rekla sam joj: "Da vidiš šta moj unuk sluša", ona kaže: "Presladak je, ima dete ukusa". Kažem: "Slažem se."

Anastasija će za nekoliko dana održati svoj prvi nastup u Budvi, a Ceca kaže da ipak zbog poslovnih obaveza neće moći da joj pruži podršku iz publike.

- Nažalost ne mogu da ostanem, imam mnogo obaveza već 22. imam koncert u Strumicama, tako da me ove godine more zaobilazi u širokom luku. Volela bih da privatno odem na Anastasijin nastup, videla sam poslednju numeru kada smo zajedno nastupile na koncertu u Makedoniji i nikako da se poklopi da ja budem slobodna pa da otputujem s njom, ali ne vredi svi smo na svoju stranu. Veljko se sprema za prvenstvo, ona radi, ja radim - završava Ceca za Telegraf.rs.

Svetlana je govorila i o ljubavi i životu sa Arkanom, ali i svom ljubavnom statusu, a detalje pogledajte u videu na početku teksta.

Video: Ceca nahvalila Anastasiju i otkrila da li peva njene pesme: Nije još pokazala šta sve može

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lena

    18. jul 2022 | 18:59

    Ceco, ne trazi novu Marinu! Mani se tog stava. Gubis vreme! Sa takvim stavom samo kaskas, a toliki si potencija za razne stilove. To sto je bila Marina se nece opet desiti niti ponoviti. Kreni u nesto novo, daj priliku drugima, napravi zaokret. Ne kopiraj sebe i Marinu. Mozda je bas ovo prelomni trenutak i vreme kada treba da uđes u neke nove vode i novu epohu bas kao nekada te davne 1993. godibe sa Marinom i Futom.

  • Uh

    19. jul 2022 | 09:59

    Detetu od 2 god. pustaju Brenu i sl. verovatno? Oooo

  • neslusa

    18. jul 2022 | 20:20

    nista od jk aaaaa daa ona nastupa ne peva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA