Maja i u "otimanju" muškaraca iskopirala Koraćevu? Ana Sandri uzela Davida, a Marinkovićeva Pecu

I dok mnogi pričaju da je Marinkovićka izdala Subotićku, zaboravljaju jedan detalj - da je ponovo iskopirala Anu i otela Subotićki dečka

  • 1

Bivšu zadrugarku Maju Marinković već duže vreme bije glas da besomučno kopira stil Ane Korać, a sada je, poput nje, "ukrala" dečka Aleksandre Subotić.

Već danima je u medijima glavna tema to što je Predrag Peca Raspopović ostavio nevenčanu suprugu sa kojom ima dete i to zbog njene drugarice Maje. Njih dvoje uživaju zajedno na letovanju, a po povratku u Beograd planiraju da nastave da se viđaju.

I dok mnogi pričaju da je Marinkovićka izdala Subotićku, zaboravljaju jedan detalj - da je ponovo iskopirala Anu.

Naime, dobro je poznato da Maja u stopu prati svoju ljutu rivalku, ali i idola Koraćevu i da radi isto što i ona. Počev od odevnih kombinacija, do izbora muškaraca, pa je posle nje bila sa Markom Janjuševićem Janjušem. Sada je ponovo krenula stopama svoje suparnice, pa je skinula dečka Aleksandri, baš kao što joj je Ana pre dve godine preotela partnera Davida Dragojevića dok su bili u Zadruzi.

Zapravo, kako pišu na društvenim mrežama, postoji mogućnost da je razlog što je starleta s Pecom samo taj kako bi parirala Koraćevoj, te da će ga ubrzo ostaviti.

Ovo su samo neke od odevnih kombinacija u kojima je Maja iskopirala Anu.

Inače, Peca je već naglasio da će Aleksandri, njenoj ćerki Magdaleni i njegovom sinu Jovanu ostaviti stan u Novom Sadu i na taj način ih obezbediti.

Finansijski će joj pomagati oko odgajanja dece, ali ponovni zajednički život nije opcija. Predrag sada gleda stanove u Beogradu. Želi da za sebe i Maju kupi nekretninu u prestonici kako bi što pre počeli da žive zajedno.

Siguran je da je ona ljubav njegovog života i želi da mu i ona rodi dete, a brak je takođe opcija koja će se desiti pre ili kasnije - prenosi Rijaliti plus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boba

    20. jul 2022 | 10:03

    I Aleksandra je otimala ozenjene koji su decu imali, otela je mami ljubavnika, zasto sada osudjujemo Maju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA