Torta sa zlatnim detaljima, vatromet, prskalice, haljina od ogledala: Svi detalji gala proslave Tijane Ajfon

Najviše pažnje privukao je Tijanin stajling na žurki, mini haljina napravljena od sitnih delova ogledala, sa dubokim dekolteom

  • 5

Tijana Ajfon proslavila je juče 30. rođendan, a svojim stajlingom na žurki, haljinom od sitnih delova ogledala iznenadila je sve. 

Starleta je u jednom prestoničkom restoranu organizovala proslavu za prijatelje i kolege iz rijalitija, sa kojima se provodila do kasno u noć. Dobila je i veliki broj poklona, a rešila je i da samu sebe časti i to automobilom od 30 hiljada evra. 

Međutim, najviše pažnje privukao je njen stajling na žurki, mini haljina napravljena od sitnih delova ogledala, sa dubokim dekolteom. Da je i Tijana oduševljena svojim kreacijom, pokazala je kada je na svom Instagramu objavila nekoliko snimaka na kojima je upravo ona u prvom planu.

Iako je uz haljinu nosila visoke potpetice, slavljenica je u jednom trenutku rešila da se opusti pa se izula. To je uradila kada je stigla torta koja je bila na nekoliko nivoa i sa zlatnim detaljima. Tijana je bosa skakala i nazdravljala, pa  je usledio i vatromet, a svi su imali i prskalice. 

Na proslavi su bili Milan Milošević, Maja Marinković, Taki Marinković, Jovana Tomić Matora, Mimi Oro i brojni drugi Tijanini prijatelji.

Podsetimo, Tijana se pohvalila da se častila skupocenom mašinom, džipom i objavila sliku na Instagramu.

- Prošle godine za rođendan imala sam jednu želju - da budem uspešna i sama sebi sve da stvorim. Godinu dana kasnije, tačnije tokom cele godine nizala sam uspehe. I povodom toga rešila sam da se častim jer sam bila mnogo vredna - napisala je Tijana na Instagramu.

Video: Haljina od slomljenih ogledala: Specijalni stajling Tijane Ajfon za jubilarni 30. rođendan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA