Andreana Čekić pomenula aferu "Provereno", pa otkrila: Narod je lud, otkupila sam pesmu od Prijovićke

Na pitanje o privatnom životu, pevačica je bila veoma misteriozna, ali je otkrila...

  • 2

Pevačica Andreana Čekić održala je sinoć nastup na crnogorskom primorju, a pre početka samog nastupa otkrila da li se nekada na njenom nastupu dogodio neki incident zbog kojeg je isti morala da prekine.

Andreana je nastupila u klubu "Kaskada", a iako je to veče na samo 500 metara udaljenosti pevalo još nekoliko njenih kolega, klub je bio ispunjen do poslednjeg mesta.

- Ovde je toplije i ima more (smeh). Nema razlike publika je publika, slična svugde, vesela, razigrana, peva pesme uglas.

Ona je prokomentarisala kolege, dotakla se incidenta koji se dogodio na nastupu njene koleginice Teodore Džehverović u Sutomoru.

- Viđala sam da se ljudi pobiju ali ne tako. Narod je prosto lud i nervozan - kaže pevačica.

Sukob između Milice Pavlović i Ane Nikolić nije želela da komentariše, a otkrila je i da je njoj nekada neka koleginica preotela pesmu.

- Ne zanima me apsolutno i ne želim da se mešam u tuđe sukobe. Nije. Bilo je situacija da ti neko pusti skraćenu verziju pesme, ti čuješ pesmu ne svidi ti se pa odustaneš. Ja sam na primer otkupila sam pesmu od Aleksandre Prijović "Zauvek ti pripadam", pesmu koja se Aleksandri nije svidela, ja sam je otkupala i sve je ispalo super, pesma je dobro prošla.

Kompletan intervju pogledajte u videu na početku teksta.

Inače, za gotovo svako gostovanje u klubu Kaskada u kojem je nastupila Andreana traži se karta više, a kako su nam posetioci istog rekli, razlog tome je što "neguje" stari duh Budve i ono po čemu je ista poznata - po najboljem provodu.

Video: Afrika se skinula usred budvanske marine, prolaznici ostali u šoku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA