Fanovi se nadaju pomirenju Aleksandre i Davida: To bi dokrajčilo Pecu

  • 9
Aleksandra Subotić, David Dragojević i Peca Raspopović Foto: Marko Jovanović, Nikola Tomić, Instagram/sandrasuboticss

Fanovi Aleksandre Subotić priželjkuju da se osveti nevenčanom suprugu Peci Raspopoviću i to pomirenjem sa Davidom Dragojevićem.

Tome se nadaju njeni i Davidovi pratioci koji su ih podržavali dok su bili zajedno, sve dok je on nije ostavio zbog Ane Korać.

Čini se da se za Aleksandru istorija ponavlja, pa ju je i Peca, s kojim ima sina, ostavio zbog njene prijateljice Maje Marinković. Iako očajna, Subotićeva se sa decom uputila u Crnu Goru na odmor, a gle čuda, tamo je danas stigao i David.

To znači da  postoji velika verovatnoća da se bivši par sretne, a fanovi priželjkuju i da se pomire.

Naime, kako njegova veza sa Koraćevom nije potrajala, a Subotićevoj se raspao brak, postoji nada za to.

- Mislim da su oni stvoreni jedno za drugo, oboje su napravili greške u izborima i vreme je da se pomire i uživaju u ljubavi. Davida nijedna devojka nije volela kao Aleksandra, ali i on nju, iako ga je ponela strast koju je osetio prema Ani Korać - započinje izvor blizak nekadašnjem paru i nastavlja:

- Ako dođe do pomirenja, Aleksandra će Peci zadati takav udarac da neće znati gde se nalazi. Neće ga više zanimati ni Maja ni bilo koja druga... Sad je sve na Aleksandri i Davidu - kaže izvor za Blic.

Da podsetimo, u domaćim medijima kao bomba je odjeknula vest da je Aleksandri Subotić drugarica Maja Marinković preotela muža. Peca i Maja uhvaćeni su kako se strasno ljube i grle u bazenu, nakon čega su priznali romansu, ali i otišli zajedno na odmor u Crnu Goru. On se ovim povodom samo jednom oglasio u javnosti i istakao kako mu se sa Majom desila ljubav, a da će Aleksandri ostaviti stan u Novom Sadu. S druge strane, Subotićeva je spremna da mu oprosti prevaru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hahha

    23. jul 2022 | 19:05

    Pa zar je realno da ovo ima fanove?! Pa koji je koeficijent inteligencije tih fanova?! Kad kod ovih niži biti ne može?! Dal ste realni?!

  • Vodolijax

    23. jul 2022 | 19:29

    Ssmo mu fali žena sa dvoje dece a niko nigde ne radi.......

  • 🤦🏻‍♀️

    23. jul 2022 | 18:37

    Baš mu treba ona, pa i dvoje dece da mu okači na glavu jer ništa u životu nije radila.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA