≫ 

Dejan otkrio da li je prevario Aleks, pa spomenuo Dalilu: Blokirao sam je svuda, tražio bih policijsku zaštitu

Pobednik Zadruge danima je u centru pažnje, a razlog za to je što non-stop izlazi i provodi se, pa su mnogi pomislili da vara svoju devojku

  • 1
Dejan Dragojevic, Aleksandra Nikolić, Dalila DragojeviĆ Printskrin: Pink/Premijera vikend specijal, Foto: Kobra

Dejan i David Dragojević uživaju u Crnoj Gori, a sada su se uključili u emisiju uživo i progovorili o tome kako se provode i da li je prevario Aleksandru Nikolić.

Pobednik Zadruge danima je u centru pažnje, a razlog za to je što non-stop izlazi i provodi se, pa su mnogi pomislili da vara svoju devojku.

- Uživamo na suncu, što se tiče našeg izlaska, čudno je to. I dalje se opuštam - rekao je Dejan, a njegov brat je dodao:

- Ja sam uvek opušten, prelepo mi je, sad mi je još lepše. Zajedno smo došli na putovanje, da iskoristimo tih par dana. On se vraća nazad, ja ostajem duže. On je malo stegnut - dodao je David u emisiji "Premijera-vikend specijal".

Potom je Dejan prokomentarisao navode da se viđa s devojkama u Crnoj Gori.

- Izlazak sa Davidom je toliko jak, da na portalima grmi. Bude nas puno, dođu devojke sa strane i prepišu ih meni. Izlazak sa Davidom mi je napravio problem - rekao je Dejan.

David je stao u njegovu odbranu.

- Dejan nije takav, celo veče se kuckao sa Aleksandrom, sam je bio sa mojim drugarima. Tu je deset muškaraca, dođu devojke, kakve veze to ima sa Dejanom? - dodao je David.

Pobednik Zadruge je potom rekao u kakvim je odnosima sa svojom devojkom.

- Mi nismo raskinuli, nismo u svađi.  Baba je baš zavolela, sede i pričaju, tera je da jede čokolade, torte, nemamo nesuglasice nikakve. Komentare što pišu, komentari k'o komentari. Nemamo ni svađe, ni rasprave. Došao sam ovde, nisam sa Davidom izlazio dugo, rekao sam da moram sa porodicom da provedem vreme. Jedna stvar ne izbacuje drugu. Dolazi mi familija iz Amerike ovde, pa ćemo Aleks i ja ovde dva dana, pa idemo u Egipat. Planiramo neku destinaciju gde nema toliko naših ljudi. Ovde kad idem, stavim šešir na glavu - rekao je Dejan.

On je otkrio i da li ga je bivša žena Dalila zvala posle Zadruge.

- Ne, ne može da me nazove, blokirao sam je svuda, čak bih u policiji tražio distancu od 100 metara. Ja ne želim ništa iz te kuće, samo taj auto. Tedi ide za Bosnu, izvadili smo mu pasoš, može da se vrati nazad. Nedostaje mi Aleks, non-stop se čujemo, 24 sata, stalno se zovemo na video-poziv. Što se mene tiče, voleo bih da je uvek pored mene - rekao je Dejan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pas

    24. jul 2022 | 21:32

    Bas me briga za njih iskreno to su ljudi nedaj boze svi zajedno

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA