≫ 

Tamara Đurić za Telegraf nakon optužbe Jovane Jeremić: Velju ne poznajem, osuđujem takvo nasilje nad ženom

- Nikada mi ne bi palo na pamet da radim takve stvari, a to što bilo ko može da piše bilo šta, tome na put ne mogu da stanem - tvrdi Tamara

  • 1
Tamara Đurić Printskrin: TV Pink

Nakon što je voditeljka Jovana Jeremić otkrila da joj poslednjih dana prete, kako tvrdi, ljudi Veljka Belivuka i u sve umešala Tamaru Đurić, starleta se oglasila za naš portal.

Naime, kako tvrdi Tamara je za ceo slučaj čula od novinara i tvrdi da nema nikakve veze sa ljudima koji prete voditeljki.

- Ovo je strašno i za svaku osudu to što Jovana preživljava, naravno da osuđujem svaki vid nasilja, pogotovu nad ženama - rekla je Tamara.

- U medijima sam jedino u kontekst sa Belivukom stvljana kada je taj neki medijski rat bio u pitanju, ali njega, kao ni njegove ljude ja ne poznajem. Nikada mi ne bi palo na pamet da radim takve stvari, a to što bilo ko može da piše bilo šta, tome na put ne mogu da stanem. Nije prijatno to što joj se dešava, ali ja s tim nemam nikave veze. Koliko mi je draga i Maja, toliko volim i Jovanu - kaže Tamara.

Podsetimo, Jovana je slučaj prijavila nadležnim organima, a kako kaže u čitav slučaj umešana je Tamara Đurić i to sve zbog Maje Marinković.

- Sa uznemiravanjem je počeo u dva noću. Pozvao se na Tamaru, da je od nje uzeo broj da me maltretira, a da brani Maju zbog mojih stavova o ku*vama i ku*varluku. Nije viteški odlaziti kod mafijaša i tražiti im usluge da zastraši Jovanu Jeremić. Ja sam neustrašiva, ja jesam sama i razvedena, ali to ne znači da mogu da me maltretiraju. Krivična prijava im sledi. Ja ću ovo isterati do kraja. Neće moju emisiju određivati nijedan Veljin koljač - rekla je u dahu voditeljka.

Video: Tamara Đurić u heklanom kupaćem vozi kroz grad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    29. jul 2022 | 06:30

    Strašno šta se dešava u Srbiji sa jednim delom policije. Normalno da advokati i neki policajci govore da 90 % policije u redu, a šta je sa onih 10%, rade normalno, šetkaju po sudovima kao da nisu radili za Belivukovu bandu...10% strašno, šta mislite kako se građani osećaju i kako im je poverenje u policiju, više ni sam ne znam čiju...i ovaj šta preti Jeremićki, šta je uradila policija? Šuti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA