≫ 

Oglasio se Sale iz Tropiko benda nakon strašne nesreće u kojoj su poginuli članovi organizacije

Povređeni su prevezeni u Opštu bolnicu Užice, dok su obojica poginulih povredama podlegli na licu mesta

  • 4
Sale Tropiko bend Printskrin: Telegraf.rs

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas oko 13.30 kod Požege, a dvojica stradalih muškaraca deo su tima zadužena za organizaciju nastupa Tropiko benda, zbog čega se oglasio i frontmen grupe, Sale.

Dvojica muškaraca su poginula, dok je troje ljudi povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se oko 13.30 dogodila u mestu Rasna kod Požege.

Stradali i povređeni putovali su u kombiju goronjomilanovačkih registarskih oznaka koji je na putu kroz Rasnu pokušao da pretekne vozilo ispred sebe, ali je u tom trenutku udario u kamion koji se svojom trakom kretao iz suprurotnom pravca.

Povređeni su prevezeni u Opštu bolnicu Užice, dok su obojica poginulih povredama podlegli na licu mesta.

Ovim tragičnim povodom oglasili su se članovi popularnog sastava i na svom zvaničnom Instagram profilu objavili poruku saučešća, kao i obaveštenje o odlaganju nastupa.

- Večerašnji nastup u Čajetini je odložen zbog saobraćajne nesreće koja se dogodila članovima produkcije koja je bila zadužena za realizaciju događaja. Iskreno saučešće porodicama nastradalih. Povređenima želimo brz oporavak - napisali su članovi Tropiko benda.

Sale Tropiko Prinskrin: Instagram/greenoffice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lord

    30. jul 2022 | 19:32

    Nije svako za volan!

  • Marina

    30. jul 2022 | 22:05

    Kratko i odricito.... kao i kad je i on girnuo svom snagom moje dete ispred Biga i jos nogama prešao preko njega ni izvini ni oprostite, samo je prošao a dete od 4 godine ostalo da leži na betonu. Jer boze zurelo mu se.

  • Nn

    31. jul 2022 | 20:07

    I posle mi srbi kažemo da smo dobri vozači !Nema gorih vozača u uvropi od nas srba.Onaj ko nije bio u EU i koji nije video kako vozači pažljivo voze taj ne zna stvarno Šta je vožnja.Kod nas je pomodarstvo da se vozači bahate na drumu a o sedenju za volanom pod dejstvom alkohola da i ne pričam .Jednostavno rečeno katastrofa!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA