≫ 

Folk pevačica poseduje vilu koja je pod zaštitom države: Samo u antikvitetima ima milione

Skupoceni automobili, fontana, antikviteti i brojni očaravajući detalji nalaze se na svakom koraku njenog poseda

  • 7
Branka Sovrlić Printskrin: Instagram/branka_sovrlic

Branka Sovrlić važi za jednu od najbogatijih pevačica na domaćoj javnoj sceni, a poznato je i da poseduje nekoliko luksuznih nekretnina, ali i vilu u Ilidži u kojoj stanuje i koja je pod zaštitom države.

Vila ima i poseban naziv "Golubica", a ona je bila zadužena za sređivanje unutrašnjosti, dok se suprug pobrinuo za spoljašnjost.

Branka i njen suprug poseduju nekoliko stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran, a pevačica neretko objavljuje fotke iz svog raskošnog doma.

- Ne gledam na to tako, imamo dva restorana... Imam dva stana, i stan i kuću u Sarajevu. Nešto smo nasledili nešto zaradili, nemam poroka, pored krpica volim da imam i lepu kuću. To je bilo davno kada sam bila opljačkana, nema nijednog pevača koji nije opljačkan, slikala sam to i posle. Gledaoci su tražili da vide, to je njima interesantno, snimili su - objasnila je jednom prilikom.

Skupoceni automobili, fontana, antikviteti i brojni očaravajući detalji nalaze se na svakom koraku njenog poseda, a Branka ne krije da najviše voli da se sa drugaricama opusti pored bazena.

Detalje pogledajte u galeriji u nastavaku teksta:

Video: Ovako je JK uživala u magičnom dvorištu na Dedinju nekoliko sati pre objave da se razvodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PENZIJA

    30. jul 2022 | 18:05

    Vazno je da dobinaju nacionalne penzije i ako ni jedan dinar za istu nisu uplatili. Nije cudo sto je narod kivan, 35 godina radila zena pa ima 20000. Sramota.

  • 🤣👍💪

    30. jul 2022 | 18:15

    Kovana ograda u dnevnoj sobi da i ja naučim nešto od ovog novog Sovrlja stila.Fale samo lavovi na njoj.

  • Čeda

    30. jul 2022 | 18:21

    Njen muž ima nekoliko stana u Beogradu a Srbima u Sarajevu stanovi oteti a narod proteran. Čudi me da se Aida Ćorović i žene u crnom nisu nikad oglasili po tom pitanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA