≫ 

Karleuša uputila poruku podrške Jovani Jeremić: "Tebi ne sme dlaka s glave da fali, gde su muškarci?"

- Želudac boli kad to druge žene doživljavaju a nema ni jednog šmekera da ih zaštiti, eto samo zato što su žene... - napisala je Jelena

  • 27
Jovana Jeremić i Jelena Karleuša Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Nakon što je dobila anonime pretnje, od kako je ona sama navela, čoveka iz ekipe Veljka Belivuka, u zaštitu voditelje Jovane Jeremić sada je javno stala i pop zvezda Jelena Karleuša.

Jovana je poslednjih dana na meti nepoznatog muškarca koji joj je putem poruka pretio i to zbog sukoba koji je imala sa Majom Marinković.

No, sada se oglasila i Jelena koja je putem stori objave na svom Instagram nalogu poslala veoma snažnu poruku podrške Jovani i zapretila muškarcima koji je uznemiravaju.

- Kakva smo mi to zemlja gde se upućuju najstrašnije pretnje jednoj ženi, Jeremić Jovani, koja je i majka i javna ličnost a da svi u tome vide zabavu i sprdnju? Hajde, ja sam na to navikla kad je reč o meni, ali me želudac boli kad to druge žene doživljavaju a nema ni jednog šmekera da ih zaštiti, eto samo zato što su žene... - napisala je Jelena, pa nastavila:

- Postali smo društvo gde se žene javno ponižavaju, vređaju, preti im se... I niko u tome ne vidi ništa loše... Ok, ja ću izaći na kraj sa jednim Lukasom koji vređa mene i moju porodicu jer je on bezopasan, ili sa drugim patuljcima koji reže na mene znajući da nema muškarca koji će stati iza mene (mogu ja i sama) ali ovde padaju ozbiljne pretnje ženi koja ima dete... Gde su hrabri Srbi da zaštite ženu? Jovana, ne sme tebi dlaka sa glave da fali. - završava Jelena.

Jelena Karleuša Jovana Jeremić Printskrin: Instagram/karleusastar

Video: Jovana Jeremić plače zbog pretnji koje dobija od čoveka Velje Nevolje: Piše mi da će da me siluje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    30. jul 2022 | 20:27

    Ne zna se koja je veći davež.

  • Pera

    30. jul 2022 | 21:09

    Jel moguće da ova treće razredna pevaljka mora u svakoj čorbi da bude mirodjija...

  • Рус

    30. jul 2022 | 20:34

    Hahahaha. E ova je stvarno carica.. nema priče da ona ne pomene sebe. E svašta. Pa Jovana kaze da ne računa muskarca bez da joj kuoi Rolex, stan i auto.. Tako neka se sam snalazi u svojim zavrlamama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA