Oglasila se Zorica Marković povodom glasina da Vesni Zmijanac "otima" bivšeg: Pevačica poručila samo jedno

Pevačica je bez dlake na jeziku objasnila šta je po sredi, ističući kako je nju i Nikolu upravo koleginica i upoznala

  • 1
Zorica Marković i Vesna Zmijanac Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Prijateljstvo Zorice Marković i Vesne Zmijanac opet je pod znakom pitanja, tvrde neki sa estrade i to nakon što je Zorica objavila fotografiju sa Vesninim bivšim dečkom.

Priče da su drugarice zaratile oko poznatog operskog pevača Nikole Mijailovića, znatno mlađeg od obe, isprovocirale su Zoricu, te se oglasila i tim pričama stala na put.

- Ma to su sve budalaštine. Baš je sad Zorica Marković otela dečka Vesni Zmijanac! Pa Vesna je upoznala mene i Nikolu, mi se godinama družimo. Nekada i svi zajedno provodimo vreme. Ja ne znam šta je bilo između njih, ali znam da su u odličnim odnosima - rekla je Zorica i dodala.

- Sa Vesnom se družim 35 godina i to prijateljstvo će trajati do kraja života, kao i prijateljstvo sa Nikolom. Pa toliko je novinara prošlo kroz moju kafanu i toliko su puta Nikolu i mene viđali zajedno, ne znam što se sada pričaju gluposti. Nikola je talentovan čovek i prava je ljudina, kad pusti glas svi popadamo - rekla je pevačica.

- Njemu je nedavno preminuo pas za kojeg je jako bio vezan. U znak podrške sam objavila zajedničku fotografiju ispod koje piše brat, prijatelj. Nemaju ljudi šta da rade pa izmišljaju priče i sastavljaju ljude. Krivo mi je zbog njega, ali nadam se da će se i on i Vesna slatko nasmejati tim glupostima - rekla je Zorica za Svet.

Fotografiju Zorice Marković i Nikole Mijailović pogledajte u galeriji iznad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pop Ćira

    31. jul 2022 | 12:45

    Što dižete toliku halabuku, dobro Vesni, dobro Zorici a nije loše ni Nikoli.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA