Oglasio se i Zola nakon Miljanine operacije: "Jaka je ona, izvući će se"

- Možda je i na drugi način mogla da izgubi kilograme, ali šta sad da se radi... Nadam se da će biti dobro - rekao je Zola

  • 13
Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola Foto: ATA Images, Nikola Tomić

Bivši dečko Miljane Kulić, Lazar Čolić Zola oglasio se nakon njene operacije i poručio da veruje da će se izvući.

- Ja verujem da će se ona izvući, jaka je ona. Sve će biti ok, šaljem joj pozitivne misli. Ne sećam se da je imala neki ozbiljniji zdravstveni problem zbog kojeg se ugojila, u principu ugojila se isto ko i ja - hrana kasno uveče... - rekao je Zola i dodao, da je Miljana možda mogla na drugi način da smršta, a ne operacijom.

- Možda je i na drugi način mogla da izgubi kilograme, ali šta sad da se radi... Nadam se da će biti dobro - rekao je Zola.

Podsetimo,  Miljana je zadobila komplikacije nakon operacije smanjenja želuca, a danas su joj u Kliničkom centru Niš hitno izvadili slezinu. Njeno stanje i dalje nije stabilno, ali je Zola optimističan po pitanju Miljaninog oporavka.

Marija Kulić oglasila se nakon Miljanine operacije i otkrila da je njena ćerka bila pred sepsom kao i da se naća da će se brzo opraviti.

- Samo da mi dete bude dobro pa ćemo lako pričati o tome. Stalno sam sa doktorima na vezi. Izvadili su joj slezinu, imala je obilno krvarenje, mnogo trombova. Bila je gotovo pred sepsom, nadam se samo da će sve biti u redu - rekla je Marija.

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA