≫ 

Portreti članova porodice, motivi vezani za sport i tri krsta: Ovo su sve tetovaže Nemanje Gudelja

Jedna od prvih tetovaža koju je Nemanja uradio, još u Holandiji, bio je lik njegovog oca Nebojše

  • 2

Fudbaler Nemanja Gudelj, inače dečko Anastasije Ražnatović, često voli da putem društvenih mreža objavljuje golišave fotografije i pokazuje da je u odličnoj formi.

Pored isklesanih trbušnjaka, ono što devojkama posebno skreće pažnju na Gudeljevom telu, jesu tetovaže - koje je teško izbrojati.

Poslednju u nizu, tri krsta na leđima, uradio je u Sevilji, gde živi od prošlog leta. Kako je izgledao taj proces mogli su da isprate i njegovi brojni pratioci na Instagramu, gde je objavio snimak sa lica mesta.

Jedna od prvih tetovaža koju je Nemanja uradio, još u Holandiji, bio je lik njegovog oca Nebojše, od koga je nasledio fudbalski talent, a na njegovom telu našlo se mesta i za ostale članove porodice: majku Oliveru, brata Dragišu i sestru Vanju.

Tu su i motivi vezani za sport, omiljeni citati, simboli koji za njega imaju posebno značenje, a kuriozitet je da je istetovirao i ima svog šofera, Meksikanca Rašida Riverčafa, koji mu je tokom vremena postao prijatelj.

"Poslednja igra leptira” nekada se pitala “A gde je Nataša”, a obožavoci mlade pevačice mogli bi da upitaju Nemanju – a gde je Anastasija?

Video: Anastasija i Gudelj igraju stiskavac dok Ceca peva

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA