Lepe vesti u porodici Rokvić: Marko postaje otac drugi put, ostvarila mu se najveća želja

Njegova supruga Sara je u opisu video snimka u kom su prikazali kako su saznali za pol, objasnila i napisala da im se napokon ostvarila želja

  • 1

Pevač Marko Rokvić, sin pokojnog Marinka Rokvića, ostvariće se u ulozi oca drugi put, a sada je saznao pol bebe, što je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Njegova supruga Sara je u opisu video snimka u kom su prikazali kako su saznali za pol, objasnila i napisala da im se napokon ostvarila želja, koju su dugo želeli, a to je da dobiju devojčicu.

- Kada je Despot bio u stomaku želeli smo dečaka sa crnim očima i došao je kod nas, sada smo priželjkivali devojčicu i roze boja se razlila nebom i u našim srcima - započela je Sara.

- Pored prvih najvažnijih vesti da su trudnoće u redu i da je sa bebama takođe sve u redu ovo su neke lepe sporedne stvari koje smo želeli da podelimo sa vama jer smo ovde sa vama godinama.

- Ceo video je dugačak, privatan, prepun svega, gužve, vike, smeha, suza, radosti, boja, konfeta, nedostajanja, šarenila, zagrljaja i poljubaca, ali smo isekli kratke isečke naše ljubavi, i reakcije našeg Nidže i naše prabake Milke (u roze garderobi) jer smo se danima smejali, ali u kojima je toliko ljubavi i sreće zbog nas, jer dovoljno je reći - porodica - napisala je Sara.

Video: Najpotresniji momenat komemoracije: Sinovi Marinka Rokvića ustali pa sa Zvezdinom legendom zapevali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA