≫ 

Jovana Jeremić udarila žestoko na Marinkovićevu: "Maja kvari našu omladinu, boriću se protiv nje dok sam živa"

- Nije u redu kada to uradite i da živite promiskuitetnim načinom života, ko god to bio! Ne može više da se mafija u Srbiji, to su zabranjene stvari - rekla je Jovana

  • 4
Jovana Jeremić Maja Marinković Foto: ATA Images, Printskrin: TV Pink

Voditeljka Jovana Jeremić, po svemu sudeći, ne želi da obustavi medijski rat koji danima vodi sa bivšom učesnicom rijalitija Majom Marinković.

Naime, Jovana je istakla da naša omladina ne može da raste u duhu da je okej da ukradete dečka svojoj najboljoj drugarci kao i da će se boriti dok je živa za ispravan sistem vrednosti.

- Jedna sam od retkih novinarki koja je vratila pitanje moralnosti. Važno je da li ste moralan čovek ili nemoralan, važno je i da li imate svest o ispravnosti svojih postupaka. Kada ste okruženi moralnim ljudima vi ste bolji čovek i osećate se bolje i postižete bolje rezultate na poslu - rekla je Jovana i dodala.

- Omladina ne može da raste u duhu da je okej da ukradete dečka svojoj najboljoj drugarici ili još gore muža - rekla je Jeremićeva, aludirajući na vezu Maje Marinković i Pece Raspopovića, koji je donedavno bio u vezi sa Aleksandrom Subotić.

- Nije u redu kada to uradite i da živite promiskuitetnim načinom života, ko god to bio! Ne može više da se mafija u Srbiji, to su zabranjene stvari - rekla je Jovana koja je spremna da se do kraja života bori protiv starleta, te navodi da one godinama kvare našu omladinu.

- Dokle god sam živa boriću se za ispravan sistem vrednosti. Prvo, zato što ja imam ćerku, a onda i zato što treba da se sačuva omladina. Svoje izlaganje danas ću završiti rečenicom "Svako ima pravo da bude nemoralan, ali ja mu u tome neću praviti društvo". Ovo je najnoviji jovanizan koji će se naći u mojoj knjizi "Lepotica, a zver" - zaključila je Jovana Jeremić.

Video: Jovana Jeremić plače zbog pretnji koje dobija od čoveka Velje Nevolje: Piše mi da će da me siluje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mira

    4. avgust 2022 | 13:19

    Ova zena nije normalna navrzla se na Maju,aman zeno cuti i gledaj svoja posla i pogledaj malo u ogledalu sebe,pa ti si sto puta gora od nje ona bar ima zanimanje rijaliti ucesnice pa se u skladu sa tim i ponasa a ti glumis neku "obrazovanu"voditeljka si a ponasas se milion puta gore od svih rijaliti ucesnika,ti si citrkuzant!

  • ne razumem

    4. avgust 2022 | 14:30

    ova jj stalno prica koliko je inteligentna zasto se onda raspravljas sa ne inteligentnim osobama

  • Mile

    4. avgust 2022 | 13:34

    Tuk na luk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA