≫ 

Ova tajna je čuvana godinama: Mare progovorio o Marijinoj pobedi: "Pretili su da će da nas čereče"

Kompozitor je ispričao koje su bile loše strane trijumfa pesme "Molitva" čiji je autor

  • 0
Saša Milošević Mare i Marija Šerifović Foto: ATA Images

Poznati kompozitor Saša Milošević Mare autor je pesme "Molitva" s kojom je Marija Šerifović pobedila na Evrovziji, ali je tek sada ispričao da nije sve teklo glatko kada je trijumfovala.

Naime, nekim situacijama ni sam Mare se nije nadao, a ispričao je da je čak došlo i do velikog konflikta kada je ovo prestižno muzičko takmičenje održano ovde.

- Ceo taj redosled događaja koji se desio te večeri bio je čudesan, ali sa druge strane te je vratilo u neki srpski relani tok. Odmah su tu krenule podele i problemi i ta pobeda uopšte nije proslavljena kako je trebalo - otvorio je dušu svojevremeno Mare.

Iako je očekivao, kao što je to praksa u svim zemljama, da autori rade "opening act" za koji se spremao, bilo mu je čudno da ga organizatori nisu kontaktirali.

- Vlada i ja smo naknadno saznali da to radi sasvim druga ekipa i da mi gubimo vreme, a da nam to niko nije javio i onda smo zabranili da se izvede "Molitva" na otvaranju Evrovizije i nastao je haos. Zvali su i pretili da će da nas čereče. Na kraju smo se dogovorili i Marija je pevala ponovo - prisetio se on u emisiji "Iz Profila".

Ipak, sa ovim činom se nije završila agonija, s obzirom na to da je proživljavao i neprijatne situacije od strane kolega.

- Nigde u svetu ne postoji varijanta da te neko toliko omrzne kada bi trebalo da ti da priznanje. Mi smo trpeli zbog toga par godina i kroz posao jer smo i od kolega trpeli da neće da rade i nisu hteli da dođu kod nas pod parolom da mi radimo za zapad - ispričao je ranije Milošević.

Video: Žestoka svađa Marije Šerifović i mama Verice: Stoko, bolje ja u ludnicu, nego ti u bolnicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA