Miljana gubi veliku količinu krvi: Kulićevoj potrebna transfuzija, evo šta kaže njena majka Marija

Njena majka Marija Kulić i dečko Nenad Macanović Bebica su sve vreme bili uz nju, a u jednom trenutku su morali da napuste bolnicu nakon čega je dala i prvu izjavu

  • 43
Miljana Marija Kulić Foto: ATA Images, Telegraf.rs

Miljana Kulić danas je hitno prebačena iz Niša u Urgentni centar u Beogradu, a Nišlijka se sada nalazi u šok-sobi i priključena je na kiseonik.

Njena majka Marija Kulić i dečko Nenad Macanović Bebica su sve vreme bili uz nju, a u jednom trenutku su morali da napuste bolnicu nakon čega je Marija dala i prvu izjavu.

- Stigli smo iz Niša maločas, primljena je u sobu za reanimaciju, rađena je kompletna dijagnostika, dok sam bila tamo ispred, vodili su je na ultrazvuk, rendgen, skener. Sve informacije dalje nemamo. Sutra dežura doktorica Damjanović, pa ću da je zamolim da odem kod nje, da vidim kako je. Miljana se uznemiri kad je vidim, morala sam da izađem - rekla je Marija za Pink.rs.

Ono što su nova saznanja jeste da Miljana gubi veliku količinu krvi pa joj je potrebna hitna transfuzija. Medicinsko osoblje trebovalo je dve doze eritrocita za Miljanu, a Marija i Bebica čekaju rezultate nalaza koji su urađeni pri dolasku u Urgentni centar, prenosi gorepomenuti portal.

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    6. avgust 2022 | 18:02

    Prvo stavili ste u vesti Jet Set kakva je ona medijska ličnost i dosta više. Jesu li je prebacili za Beograd dobila svu medecinsku pomoć a koliko ima bolesne dece a ona je iz hira došla sebi glave.

  • Hulk

    6. avgust 2022 | 18:11

    Šta to u novom kliničkom centru u Beogradu ima a u novom kliničkom centru u Nišu nema?

  • Marko bg

    6. avgust 2022 | 18:10

    nesto tu smrdi cim Marija toliko brine, sve mi se cini da zele da prikazu stanje sto teze da bi tuzile tursku kliniku, ko vas ne zna!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA