Raspopović kao kazanova, juri samo slavne žene: Aleksandra i Maja nisu jedine Pecine poznate devojke

Njih dve nisu jedine javnosti poznate žene s kojima je bio

  • 13

Predrag Raspopović Peca došao je u žižu interesovanja kada je započeo vezu sa bivšom rijaliti učesnicom Aleksandrom Subotić, s kojom je dobio sina.

Ipak, ona nije jedina žena s kojom je bio, a koja je poznata javnosti. 

Malo ko zna da je ovaj biznismen navodno bio lud za pevačicom Kristinom Mimom Rožić.

Devedesetih godina Peca je svoju ljubav i naklonost posvetio pevačici Kristini, koju pojedini znaju po pesmi "Budi malo muško".

Raskid veze biznismen nije najbolje podneo, te je patio godinama.

Vest da je rijalit zvezda Aleksandra Subotić našla dečka, koji je čak nekoliko godina stariji od njenog oca Karađorđa, nije naišla na odobrenje.

Pojavili su se mnogobrojni navodi u medijima da njihova romansa nije započeta na ispravan način. Međutim, spekulacije je tada prekinuo Pecin kum istakavši da se biznismen nikad nije ženio i da je dete dobio iz kratkotrajne veze.

Maja Marinković i Petar Peca Raspopović šokirali su javnost kada je isplivao njihov video na kome se ljube. I dok je trajala drama zbog njihove afere, njih dvoje su otputovali iz Srbije, ne bi li pobegli od osude javnosti.

Dok je Aleksandra plakala i javno iznosila detalje šok afere, ovaj preljubnički dvojac se baškario na crnogorskom primorju.

Malo potom, Marinkovićeva je priznala da odnos sa Pecom ima tendencije da preraste u ozbiljnu vezu.

Peca je slab i na nešto starije dame, pa je bio zainreresovan za rijaliti učesnicu Suzanu Perović Blondi.

- Znamo se 10 godina, od kojih me je 2 pune godine jurio i stalno dolazio da me vidi i to čak iz Novog Sada. Milion puta je noćio kod mene, ali osim dodira i poljubaca ništa više nije bilo. Ja sam njegova rak rana, neostvarena želja, tiha patnja - rekla je Blondi ranije.

Video: Maja Marinković opasno provocira: Snimak u belom bikinuju, dok sve puca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    7. avgust 2022 | 00:25

    Upitno je sta on podrazumeva u slavne zene????Starlete.... to sigurno nisu. Na zalost isplivao je sljam .... plastika.... nemoral!!!!Slavne zene su naucnice, lekari uspesne, imovatori!!!!

  • Душан Краишник Бања Лука

    7. avgust 2022 | 08:45

    По Чему су Познате Ове жене Драга Редакцијо по Чему? Да су нешто Хумано урадиле , помогле болесној дјеци итд???????????? Зашто ви дајете толико простора оваким Људским Бићима ЗАШТО??????

  • 534

    7. avgust 2022 | 00:20

    One su slavne zbog...? Napisale knjige?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA