Vreme čitanja: oko 4 min.

"Imam dečka, hoće da me ženi": Dalila priznala sve o momku, pa otkrila da li je više volela Dejana ili Filipa

Vreme čitanja: oko 4 min.

Drugoplasirana zadrugarka u velikom intervjuu je  otkrila detalje nove ljubavi, a pričala je i o bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću i dečku Filipu Caru

  • 4
Dalila Dragojević Printskrin: TV Pink/ Premijera Vikebnd Specijal

Dalila Dragojević konačno je priznala da ima dečka, ali i da nije još uvek zaljubljena. 

Drugoplasirana zadrugarka u velikom intervjuu je  otkrila detalje nove ljubavi, a pričala je i o bivšem suprugu Dejanu Dragojeviću i dečku Filipu Caru.

Dalila je najpre pokušala da skrene temu s novog dečka, pa je rekla da on ne postoji.

- Kojim dečkom? Ja nemam dečka, s kim sam se ljubila? Nisam bila s dečkom, možda se neko slikao sa mnom. Taj muškarac mi nije dečko - počela je Dalila, ali je na kraju kroz smeh priznala:

- Nisam se još uvek zaljubila. Ali, nije mi još uvek zvanično dečko. Gringo ga zovem. Duga je priča kako smo se upoznali. Na čudan način. Ali je jako lepo i ne bih želela da se to pokvari.

Kako kaže, on je vezan za Bosnu, kao i ona.

- Ali srce čuvam za jedno drugu državu. Nije Makedonac, ima veze s Bosnom. Ima beli automobil. Ima mnogo više nego što su jahte. Nije važno, važno je kako je nama i kakav je on prema meni. Otkriću ga kad bude vreme, još uvek ne želim. Odlazimo uskoro na jedno zajedničko putovanje. Idemo na egzotičnu destinaciju - kaže Dalila.

Voditelj je insisitirao da kaže nešto još nešto o dečku.

- I njemu sam isto rekla da nisam spremna za vezu, a on želi sve. Nema ženu, želi da me ženi. Pitala sam ga: "da li si ti svestan da sam ja tek izašla iz braka?" Ne ide to tako. Ali se zaljubio, odlepio je. Malopre me zove, pita da li ću ga spomenuti u emisiji - kaže ona.

U medijima se spomenula informacija da su Maja Marinković i Filip Car ponovo u ljubavi. 

- Iskreno, ne bavim se tom temom, to je prošlost, ispričana priča. Apsolutno sam uvek obaveštena o svemu, ali me to ne zanima. To su njihovi životi, u to ne ulazim. 

Dalila je prokomentarisala i to što je Dejan Dragojević danas bio u Šepku. Ona kaže da nije znala da će doći.

- Saznala sam od svog oca. Nisam znala, nije me niko obavestio. Može slobodno doći po svoj auto i svoje stvari, da uđe u kuću. Imala sam momenata da mu kažem: "uzeću ti sve", ali me je to pustilo. Nemam protiv njega ništa. Otac mi je poslao video, snimao je Tedija, videla sam i Gorana. Nazvala sam tatu, tepala sam Tediju i mogu da ti kažem da mi se baš obradovao, nije me zaboravio ni posle 11 meseci. Goran se pozdravio sa mnom na najnormalniji način. Koliko sam obaveštena, moj otac nije znao da je Dejan bio tu. Rekla sam mu da mu samo pripremi dokumente i da voze auto - kaže Dalila i dodaje:

- Mislim da nije ulazio u kuću, da je čekao na parkingu. Mom ocu je Goran rekao da je došao sa bratom. Goran je sedeo kod tate. Ako budem želela, mogu da mu vratim kuče, jer ga je zavoleo. Ne znam, stvarno sam poželela Tedija.Sutra se vraćam za Beograd, pa idem u Šepak. Nisam očekivala da će Dejan doći, da će doći njegov tata ili David. Nemam ništa protiv, ispalo je tako kako je ispalo. Želim mu puno sreće. Pojavio se neko ko me je prihvatio takvu kakva jesam i koga ne zanima ništa što se dešavalo u Zadruzi. Upoznat je i s mojim brakom, toksičnom vezom s Filipom. On je mojih godina, nije stariji. Samo ne želim da se zalećem i da ulazim u veze.

Kako kaže, čudno joj je što se Dejan nije javio njenom ocu Husi.

- Baš mi je čudno što mi se nije javio. Oni su bili u okej odnosu - rekla je ona.

Dalila je otkrila i da se nije čula s Filipom Carem.

- Nisam se čula s Filipom, poslednji put smo se čuli pred emisiju "Narod pita". On je čuo da je meni jako loše, da mi pomogne. Ja sam mu rekla da zaboravi ovaj brohj telefona. Želim mu puno sreće, samo što dalje od mene. Kajem se što sam imala odbnos s Filipom, taj odnos nije bio normalan - priznala je Dalila i spomenula Dejana.

- Naravno da sam Dejana više volela, više vremena sam s njim provela, bili smo u braku, mnoge stvari smo mi prošli u životu. Ali, najveću zaljubljenost sam osećala prema Filipu, jer sam zbog njega ostavila sve to i čoveka koga sam volela. Trebalo je da bude završeno. Meni je sada jako lepo. Svih ovih pet godina, vreme je da nadoknadim, budem svoja. Ni jednom ni drugom se ne bih javila, nema potrebe - rekla je Dalila za "Prmeijeru".

Video: Od novog dečka ni traga, ni glasa: Dalila luduje na jahti i pokazuje obline u izazovnom bikiniju

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA