≫ 

Nakon priče da nije u dobrim odnosima sa Viktorijom oglasila se Nikola: Svi se pitaju kome se obratila porukom

O njihovom odnosu svi bruje

  • 0
Viktorija Bekam i Nikola Pelc Victoria Beckham Nicola Peltz Foto: Shutterstock, Printskrin: Instagram/victoriabeckham

Nikola Pelc Bekam udala se pre nekoliko meseci za Bruklina Bekama, a već tada su krenule razne glasine. Jedna od njih odnosi se na njen odnos sa Viktorijom i Dejvidom Bekamom.

Naime, kako se navodi, oni nisu u dobrim odnosima, a Nikolina poruka je sada mnoge navela da pomisle da se baš njoj obratila.

- Ponekad mi je teško da pokažem da sam tužna. Odrasla sam sa sedmoro braće i sestara i snažnim roditeljima i to me je očvrslo. Oni su me naučili da ne dozvolim nikome da me povrodi. Zato sam podigla zid oko sebe da bih se zaštitila, pogotovo u ovoj industriji - napisala je glumica, pa dodala:

- Svi imamo dane kada ljudi čine da se osećamo loše i u redu je biti povređen. Pomislila sam da treba da napišem nešto jer nikad ne pokazujem ovu stranu sebe. Hvala vam svima na podršci.

Podsetimo, nedavno je objavljeno da se Viktorija i Nikola ne podnose mnogo pre nego što se ona udala za dizajnerkinog sina.

Video: Ne mogu ni kafu da popijem na miru: Bekam se sprdao s Viktorijom koja trenira na njihovoj jahti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA