Buba Koreli ima dve žene, a sad je pikirao i treću: Reper se udvara Editi, evo kako je ona odreagovala

Bubu Korelija je zainteresovala pevačica kojoj je javno joj poručio da bi je izveo na piće

  • 5
Buba Koreli i Edita Aradinović Foto: Instagram/bubacorelli, ATA Images

Nije tajna da Buba Koreli živi kao sultan i da ima dve devojke koje znaju jedna za drugu. Reper je sada bacio oko i na treću, Editu Aradinović kojoj je  javno izjavio ljubav. 

Sarajevski muzičar ima dve zvanične devojke, sa obe se viđa i šeta po gradu, ali u različito vreme.

Na društvenim mrežama se spekuliše da, iako znaju jedna za drugu, da se ne podnese, pa se neretko i prepucavaju putem Instagrama.

Pored toga, kruže i priče da Buba povremeno ima i neobavezne veze pored njih dve. Sada je pikirao pevačicu Editu i javno joj poručio da bi je izveo na piće. 

Naime, Aradinovićeva je na svom Instagramu objavila fotku uz poruku:

- Ja sam jedno prelepo biće, zašto nećeš sa mnom na piće?

Buba je repostovao njenu objavu na svom Instagram storiju i poručio da bi on to uradio.

- Hoću ja s tobom na piće - napisao je reper uz smajli.

Edita nije reagovala na njegovo udvaranje iako se pretpostavlja da je videla objavu, s obzirom na to da se prate na Instagramu.

Podsetimo, o Bubinom "haremu" već se pisalo. On ima vezu koja datira još iz srednje škole, a pre izvesnog vremena započeo je ljubavnu romansu sa još jednom devojkom, a da prethodno nije raskinuo sa prvom.

- Očigledno je da među njegovim partnerkama postoji ljubomora kao što bi svakoj normalnoj ženi zasmetalo što njen muškarac ima odnose i sa drugom, ali one to njemu ne pokazuju. On redovno izlazi sa njima, ali nikad ne šeta obe istovremeno - rekao je svojevremeno izvor blizak reperu za medije.

- Šta im fali? Pored njega obe lepo žive. Nose skupu garderobu, nakit, tašne i ništa im ne nedostaje. Koreli brine o njima i ne bi dozvolio da im nešto zafali. Lepo njemu, lepo njima. Ta priča je u početku ljudima bila čudna, ali sada se narod normalno nosi s tim. On je iskren prema njima i ne radi im ništa iza leđa, kao što 90 posto muškaraca ima žene i devojke, a kriju paralelnu vezu s nekim. Buba igra otvorenih karata i ne zavlači svoje devojke - kaže izvor.

Video: I ćevap je bio deo poruke! Buba Koreli prozvao Saru Jo, a ona ga ponizila: Samo ti nemoj o veličini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA