Fatalna Alka Vujica bila je ljubavnica slavnom fudbaleru, Bajaga joj posvetio pesme, a Brega sramotne stihove

U Alkinom životu su bile i izvesne spekulacije o zabranjenim ljubavima

  • 3
Alka Vuica Goran Bregović Brega i Bajaga Foto: Nikola Tomić, ATA Images

Alka Vujica bila prva pevačica na prostorima Hrvatske koja je uvela etno stil u pop muziku, karijeru je počela osamdesetih, ali je devedesetih bila na vrhuncu slave.

Svojom pojavom odmah je zaintrigirala javnost, a naširoko se pisalo i ričalo o njenom životu, posebno o saputnicima koje je birala.

Njena prva ljubav je bio bubnjar grupe "Srebrna krila" - Adi Karaselimović. Imala je 18 godina, i upoznala ga je u klubu „Scena“ i emocije su odmah planule. Bio je njena prva velika ljubav i ta veza je trajala četiri godine.

Nakon što su raskinuli upoznaje Gorana Bregovića i Bajagu. Mediji su spekulisali da su oni bili njeni ljubavnici. Bajaga joj je čak posvetio i dve pesme „Zažmuri“ i „Sa druge strane jastuka“.

U Alkinom životu su bile i izvesne spekulacije o zabranjenim ljubavima. Spekulisalo se o njenoj romansi sa zauzetim političarem, a nakon toga Alka je sve iznenadila priznanjem da su ona i oženjeni fudbaler bili vanbračnoj zajednici.

Kao novinarka, Alka Vuica došla je u Sarajevo osamdesetih godina da za zagrebački magazin “Polet” uradi intervju sa članom iz gupe “Bijelo dugme”.

Pre početka razgovora Bregović joj je tada navodno rekao: “Ti nisi došla zbog intervjua, nego radi udaje” i to je bio početak njihovih javnih proizivki. Tada su mnogi govorili da između njih postoji neka tajna veza, a ubrzo joj je posvetio i čuveni hit “Pedikulis pubis” što sa latinskog prevoda znači stidne vaši, nakon čega dugo vremena nisu govorili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kodiaq

    10. avgust 2022 | 14:33

    Kako sam se lozio ko klinac na nju. Mada joj ni sada ne bih naplatio, šta više😀

  • Bole

    10. avgust 2022 | 13:39

    Alka Vujica i danas fantasticno izgleda. Odlicno vodi emisije na sarajevskoj televiziji.

  • FANTOM

    10. avgust 2022 | 12:41

    Brega, kakav car! Bajaga, i muvu bi u letu?!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA