Ćerka Tamare Đurić (1) uzima novac i govori kako "voli pare", usledili brutalni komentari

Snimak na kojem Tamarina sestra daje devojčici novac i pita je da li ga voli, izazvao je brojne komentare

  • 3

Starleta Tamara Đurić više puta dobila je kritike na račun snimaka svoje ćerke Tamare, a novi u nizu objavila je njena sestra Aleksandra.

Naime, Aleksandra je na snimku sa malenom Tamarom (1) u automobilu. Devojčica uzima novčanice iz ruku tetke Aleksandre i stavlja ih u svoj ranac, govoreći: "Volim pare".

Mala Tamara je nedavno napunila jednu godinu, a iako je mnogima ovaj snimak bio simpatičan i komentarisali su kako je Đurićkina ćerka preslatka i pametna, bilo je i onih koji su oštro kritikovali starletu: "Čemu je to učiš, to nisu prave vrednosti", "to nije higijenski", "bolje da se igra igračkama, a ne novcem"...

Podsetimo, starleta je nedavno priznala kako se njen suprug Nikola snašao u ulozi oca, ali i oko čega se najčešće raspravljaju kada je njihova ćerka u pitanju.

- Ja ne smem da ih ostavim same, zato što Nikola koristi svaki trenutak da joj da kinder jaje ili palačinku, ja ne mogu da mu objasnim da to nije dobro za nju u tim količinama, baš sam plašljiva, ali Nikola me malo oslobodi. Kad je vidim umazanu, on jede sladoled, okrene se ka Tamari, a ona musava od čokolade! Ja kažem: "Dao si joj sladoled", on meni kaže da nije, ja kažem: "Kako ne, vidi kako je musava" - ispričala je Tamara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daca

    14. avgust 2022 | 15:18

    To isticanje dece po medijima od strane javnih ličnosti po meni je zloupotreba dece za ličnu promociju. Zakonodavac bi morao da uredi tu oblast dok ne bude kasno jer smo svedoci da pedofili niču kao pečurke posle kiše.

  • Sanja

    14. avgust 2022 | 16:16

    Ista majka...po jutru se dan poznaje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA