Karić izgradio velelepnu vilu u Crnoj Gori: Uložio milione u izgradnju, a samo na cveće dao 15.000 €

Posađeno je i nekoliko afričkih palmi, od kojih svaka košta po 21.000 evra

  • 39

Bogoljub Karić ne prestaje sa izgradnjom luksuznih nekretnina širom sveta, a on i njegova porodica nedavno su izgradili još jednu u nizu, velelepnu vilu za svoju dušu na crnogorskom primorju.

Naime, Karići su izgradili vilu u Herceg Novom, na samom šetalištu, dok u blizini grade i kompleks apartmana, a u ove građevine uložili su ogromne svote novca.

Ovo zadovoljstvo  je poznatog biznismena navodno koštalo oko tri miliona evra.

Prostire se na 2.000 kvadratnih metara i samo na cvetnu dekoraciju je potrošeno oko 15.000 evra, otkrio je izvor blizak porodici za naš portal.

Vila se prostire na tri sprata, a na svakom spratu ima po nekoliko soba i kupatila. Sve je uređeno luskuznim nameštajem koji je posebno dizajniran za njih.

Posađeno je i nekoliko afričkih palmi, od kojih svaka košta po 21.000 evra. Vila poseduje i prostrani bazen iz kojeg se pruža božanstveni pogled na Jadransko more.

Video: Ovako izgleda kuća Miloša Bojanića u Herceg Novom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    15. avgust 2022 | 13:41

    Sto ne daju u humaniterne svrhe za lecenje od tolikog bogastva?

  • Koviljka

    15. avgust 2022 | 15:45

    Odakle toliko bogastvo a narod ima male plate i penzije 300 eura nas dvoje zivimo sa Tim mesecno Poslednjih deset dana pred penzijom, nemamo sa cim da kupimo naj osnovnije za hranu vec se mucimo kako znamo. A verujem da veliki broj ljudi zivi tako kao mi

  • Mihailović

    15. avgust 2022 | 12:27

    Ćveće, neznam šta je to, a uostalom za njega nije ništa 15000€, i nije mi krivo kad neka porodica ima, i bilo bi bolje da ima takvih više...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA