Marija Kulić jednu stvar zamera Bebici: Smeta joj što ne viđa decu iz prvog braka, evo šta je najveći problem

Ona je pohvalila to što je zadrugar sve vreme bio uz njenu ćerku dok se borila za život, međutim, kao čoveku mu ipak žestoko zamera jednu stvar, to što ne viđa svoju decu iz prethodnog braka

  • 8

Marija Kulić odlično se slaže sa dečkom svoje ćerke Miljane Kulić Nenadom Macanovićem Bebicom.

Ona je pohvalila to što je zadrugar sve vreme bio uz njenu ćerku dok se borila za život, međutim, kao čoveku mu ipak žestoko zamera jednu stvar, to što ne viđa svoju decu iz prethodnog braka.

- Ja sam bila žensko dete koje je jedva čekalo da otac dođe bez obzira što nije živeo sa nama. Prvo sam ljubila njegove cipele, pa onda njega. Rekla sam Bebici da on bude taj koji će da napravi prvi korak. Kakav god da je odnos sa njegovom bivšom ženom, ne može na osnovu toga da gleda decu. Miljana je razumna, zna da deca moraju da budu u kontaktu sa ocem. Te male devojčice nisu dužne da plaču i tuguju. On je rekao da će sve da legne na svoje mesto. Najsrećnija bih bila da uspostavi kontak sa decom, da bude viđanja. Nije on loš čovek. Videla sam ga par puta sa Željkom, krenu mu suze na oči, ali neće da pokaže. Verovatno se seti svoje dece - rekla je Marija u emisiji "Narod pita".

Video: Miljana Kulić se javila iz bolnice posle operacije: Sve što vas zanima pitajte moju mamu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ena

    15. avgust 2022 | 19:02

    Gde joj radi omiljeni zet ?Kako sad on nije lencuga i slepa se uz Miljanu ?Ovaj joj odgovara zato sto ga dresiraju i sto ne odbija komande .

  • Krlja

    15. avgust 2022 | 19:48

    Pa ne vidja ni tvoja cerka svog nego pravi budalu od sebe u zadruzi....

  • Gg

    15. avgust 2022 | 21:37

    A sta je sa tvojom cerkom kad ona vidza svoje dete sa smene na ustap bolje da zatvoris ta tvoja prljava usta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA