Miroslav Ilić nakon sudske odluke poručio bivšoj ljubavnici: "Devin ima samo jednog oca..."

- Ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina - izjavio je navodno on

  • 8
Devin Antonović Mirjana Antonović Miroslav Ilić Foto-montaža: ATA Images, A. Nalbantjan

Skladan i miran porodični život Miroslava Ilića potresli su navodi o vanbračnom sinu kojeg je pevač dobio posle "lude" turneje u Americi.

Naime, njegov nepriznati sin Devin Antonović (30) želeo je da se izbori za status sina Miroslava Ilića te je u javnost dospela čitava priča zahvaljujući Devinovoj majci Mirjani koja tvrdi da je Miroslava upoznala na njegovoj turneji u Americi, da su bili ludo zaljubljeni te da se iz te romanse rodio Devin.

Prema navodima Mirjane Antonović, sud doneo odluku da pevač jeste otac njenog sina Devina, međutim Miroslav Ilić oglasio se pre tri meseca po tom pitanju i kratko stavio do znanja da ostaje pri svom stavu:

- Toj gospođi sam poručio da njen sin ima jednog oca, a to je onaj koji ga je priznao i koji se u dokumentima vodi kao njegov otac. Ali, ako ona želi da mu taj čovek više ne bude otac nego da to budem ja, mora prvo da poništi očinstvo tog gospodina - izjavio je navodeći da je u porodičnim odnosima Ilić ipak sve u redu:

- Mislim da meta nisam ja, nego moja supruga. Ako neko hoće da traži svoje pravo, slobodno neka izvoli. Mi smo kroz to prolazili pre mnogo godina i moja porodica se sa ovim ne susreće prvi put. Ovo ne može da nas uzdrma - poručio je kratko Miroslav, piše Hello.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙄

    16. avgust 2022 | 13:16

    Kome treba takav otac, ne znam kako čoveka nije sramota tolike godine.

  • nibrS

    16. avgust 2022 | 15:51

    Miroslave, sram te bilo...

  • Mp

    16. avgust 2022 | 13:40

    Sta ce ti otac koji te ne priznaje ,zato sto si ti dobar radan ,uljudan normalan. Njemu treba sin koji je nestasan , koji voli adrenalin izazove ,da se ne pkasi hrabar i bezobziran. Nisi ti za njega Delvine zato sto si normalan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA