≫ 

Neda Ukraden oduševila fotografijom u bikiniju u osmoj deceniji života: "Pustite predrasude"

- Kakva dama, još bolja riba - jedan je od komentara

  • 21
Neda Ukraden Foto: Marko Jovanović

Pevačica Neda Ukraden oduševila je svoje pratioce na Instagramu novom fotografijom na kojoj pozira u bikiniju, kraj mora.

Iako je odavno zakoračila u osmu deceniju života, Neda se ne libi da objavljuje fotografije u bikiniju i dokazuje da za svoje godine i te kako ozbiljno dobro i negovano izgleda.

Neda je pozirala u jednodelnom roze bikiniju i pokazala svoju savršeno izvajanu figuru te poručila svojim pratiocima da "puste predrasude".

- Da mi je neko rekao 'život je lep' i kad napuniš 7 banki, da ću pevati, putovati, uživati u svojoj porodici, poslu, životu - rekla bih: 'Šališ se'. Ali, istina je! Zato, uživajte koliko možete i dok možete. Pustite predrasude! - napisala je Neda uz fotografiju u ružičastom bikiniju i otkrila da ju je fotografiisala unuka.

"Prelepaa sii Nedicee..Top si mackooo", "Kakva dama, još bolja riba", "Svaka čast Nedo, stvarno izgledaš savršeno", "Eto šta je dobra genetika", komentarisali su njeni pratioci.

Nedinu fotografiju pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Neda se pojavila na svadbi najvećeg fana: Zbog pevačicinog govora svi su plakali

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baba Živkin unuk

    20. avgust 2022 | 11:41

    Moja baba Živka i bez fotošopa i botoksa bolje izgleda od nje.

  • SrbskiBek

    20. avgust 2022 | 12:31

    Zena ,da ne kazem starica od 80 godina .dobra riba !??..top macka !?? Mackica !????????? Kud plovi ovaj brod !???????, Budibogsnama !!!!

  • Gordana

    20. avgust 2022 | 12:37

    Ne znam zasto ima potrebu da se slika u kupacem i to kaci na drustvenim mrezama? Ove devojke i mlade zene to mogu, nama babama to ne prilici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA