≫ 

Ana Mihajlovski se obratila javnosti zbog užasnog iskustva: "Mnogo se kajem, sinu je ostao ožiljak"

Ana je detetu dozvolia da uradi tetovažu kanom, koja obično izbledi za dve nedelje

  • 16
Ana Mihajlovski Foto: Marko Jovanović

Voditeljka Ana Mihajlovski obratila se putem društvenih mreža i skrenula pažnju korisnicima društvenih mreža na problem koji je zadesio njenu maloletnu decu.

Naime, kako je objasnila, pokajala se što je deci ispunila želju i dozvolila im da urade tetovaže rađene kanom, odnosno ukrase na telu koji se posle određenog vremenskog perioda same skidaju.

- Mojoj ćerki nakon dve godine ostala je Helou Kiti na nozi, iako se skinula boja. Rađena je kanom na plaži", "Mom sinu je odmah ostao ožiljak, kao da je sprženo sve. Mnogo se kajem što sam to dozvolila.

-"Moja ćerka ima ožiljak nekoliko poslednjih meseci", "Imam iskustvo sa tetovažom i treba reći javnosti, da je to reakcija na kanu. Osip i crvenilo po celom telu", neki su od komentara koje su ostavili Ani Mihajlovski.

Ana je detetu dozvolia da uradi tetovažu kanom, koja obično izbledi za dve nedelje. Međutim, tada se javi crvenilo i to u istom obliku u kojem je ranije bio crtež, pa je veza jasna.

Dermatolozi kažu da je se može javiti i reakcija na kanu, ali i na sastojke koji se u boju dodaju, pa je potrebno da se sva količina hemije izbaci iz kože da bi nestali osip, crvenilo pa i kraste.

Video: Ovako izgleda trošna kuća u kojoj je u siromaštvu odrasla Ana Mihajlovski

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djoka

    22. avgust 2022 | 02:02

    Pa ako hoćeš pravu tetovažu Kanom obrati se nekome ko je iz indije.oni se crtaju za svaku svečanost.a to tvojoj deci šta je dato bog zna kakva hemija. A u ostalom hoće mama da budu fensi dečica. Ja mome kupim balon ko svi normalni ljudi

  • MILE

    22. avgust 2022 | 06:11

    Sta se to promenilo? Pre se tetovirali samo robijasi...

  • Паћеници

    22. avgust 2022 | 19:32

    Какви сте паћеници и паћенице. Жена направила грешку и јавно се обратила свима да не би урадили исто, а ви је испљујете уместо да схватите добронамерност. Притом неке сељанке коментарипу њен изглед, кога заболе за то и какве везе има са темом? Јаднице

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA