Veza sa Karićem pukla zbog Luke: Misica proganja bivšeg dečka, njegovoj devojci šalje preteće poruke

- Ona se non-stop pojavljuje na mestima gde i oni. Raspituje se kod svih živih za njega. Devojka ih konstantno uhodi i špijunira, nije ni čudo što ju je Karić ostavio - kaže izvor

  • 5
Luka Pojužina, Jovana Ljubisavljević , Stefan Karić Foto: Instagram/luka_pojuzina, Nikola Tomić

Nakon što su Stefan Karić i misica Jovana Ljubisavljević raskinuli svoju romansu, beogradski mediji pišu da se ona vratila starom dečku, odnosno da ga navodno proganja.

Vest da su Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević stavili tačku na njihov odnos sve je šokirala, a svakim danom u medijima se pojavljuju nove pikanterije njihovog odnosa.

Karić je prvi istupio u javnost sa pričom o raskidu, te je tom prilikom priznao da ga je Jovaninom ponašanje ohladilo, kao i da se dopisivao sa drugim devojkama.

No, kako dobro obavešteni izvor tvrdi, ovi razlozi nisu jedini zbog kojih je stavljena tačka na romansu. Naime, kako tvrde izvori bliski porodici Karić, Jovana se po svaku cenu trudila da vrati bivšeg dečka Luku, kojeg je ostavila zbog Stefana Karića, piše "Kurir".

- Misica je odlučila da se po svaku cenu pomiri sa Lukom. To nas je isprva šokiralo jer je ona pretstavljala vezu sa Stefanom kao bajnu, te nam je svima delovalo da će pokušati da sa Karićem ispravi krive Drine, ali je njoj očigledno bolna tačka Luka. Počela je da se ponaša kao psihopata. Javlja se Lukinoj devojci i šalje joj preteće poruke. Svi se pitamo šta je ona umislila. Ali tu nije kraj bizarnostima. Ona se non-stop pojavljuje na mestima gde i oni. Raspituje se kod svih živih za njega. Devojka ih konstantno uhodi i špijunira, nije ni čudo što ju je Karić ostavio - kaže izvor i nastavlja:

- Njegov otac i maćeha nisu mogli više da je trpe, samo su joj popakovali stvari u kese i bukvalno je izbacili napolje.

Kako bi proverili ovu informaciju, redakcija Telegraf portala pokušala je da stupi u kontakt, kako sa Jovanom, tako i sa njenim bivšim Lukom, no do objavljivanja teksta oni nisu odogovarali na pozive.

Kako izgleda Jovanin bivši pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    24. avgust 2022 | 19:47

    Doslo vreme bojim se najgoreg da ce muskarci jedino naci iskrenu emociju i vernost u lutki za sex

  • ?

    24. avgust 2022 | 19:38

    bla,bla,bla

  • Kekw

    24. avgust 2022 | 21:01

    Jolekita opasna 😂 treba je obići u svakom slučaju

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA