Mediji: Ovo je misica koja je bila u društvu ubijenog škaljarca na Pagu

Bila je učesnica i jednog popularnog srpskog rijalitija

  • 19
Dragana Banić Printskrin: Instagram/dragana_banic

Pripadnik škaljarskog klana Goran Vlaović, koji je rano jutros ubijen na Pagu u Hrvatskoj, iz kluba je izašao u društvu bivše srpske misice Dragane Banić kada mu je ubica, državljanin Srbije, prišao s leđa i pucao mu u glavu.

Kako navode hrvatski mediji, Srbin mu je pucao u vrat iz pištolja sa prigušivačem, i čim je Vlaović pao na zemlju, dao se u beg.

Jutarnji list navodi da je Vlaović sa bivšom misicom izašao iz kluba, nalazio se na 15 do 20 metara od ulaza kada mu je egzekutor prišao i ispalio hitac.

Ko je srpska misica Dragana Banić?

U rijalitiju "Parovi" je, kako su svojevremeno tvrdili učesnici ovog šoua, imala intimne odnose sa nekoliko učesnika, a od Đanija Ćurčića je tražila da je navodno poveže sa pojedinim fudbalerima.

Inače, Dragana je bila povezivana i sa Lukom Jovićem, Nemanjom Radonjićem i Sašom Lukićem.

Ubistvo pripadnika škaljarskog klana

Prema pisanju crnogorskih i hrvatskih medija, ovo ubistvo je mafijaški obračun i reč je najverovatnije o naručenoj likvidaciji.

I dok je Vlaović pao kao pokošen, ubica je počeo da beži i u begu je od sebe odbacio i pištolj.

Međutim, Srbin egzekutor nije daleko odmakao, jer ga je ubrzo presrela interventna jedinica i uhapsila ga.

- Pa to je Goran, to je Goran! - vikalo je nekoliko osoba koje su se zatekle ispred kluba, što očito znači da je Vlaović pre nego je ubijen, bio u društvu više osoba koje su ga poznavale.

On je, kako je reklo nekoliko sugovornika, već danima bio na Pagu i u društvu devojke i još nekih osoba tih je večeri bio viđan i u nekim drugim noćnim klubovima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA