≫ 

Najlepša srpska političarka se javno zahvalila Vučiću: Zbog ovoga mu je uputila "veliki naklon"

- Veliki naklon predseniku Aleksandru Vučiću šefu države Srbije na tome što je u najkraćem roku uspeo da ispuni želju naroda - napisala je Ana

  • 10
Ana Grozdanović, Socijalistička partija Srbije Foto: Milena Đorđević

Najlepša srpska političarka i članica Socijalističke partije Srbije, Ana Grozdanović, upitala je čestitku predsedniku Aleksandru Vučiću.

Naime, ona je na društvenim mrežama javno iskazala divljenje predsedniku Srbije zbog onoga što je nedavno učinio za državu i svoj narod.

- Veliki naklon predsedniku Aleksandru Vučiću, šefu države Srbije, na tome što je u najkraćem roku uspeo da ispuni želju naroda - započela je Ana objavu i dodala:

1) Otkazivanje parade, 2)  Sačuvao je prisustvo na Kosovu i Metohiji, narod će moći da se kreće sa srpskim ličnim kartama, hvala predsedniče - završila je Ana objavu na Instagram profilu.

Podsetimo, Ana Grozdanović se oglasila tokom jučerašnjeg dana i čestitala Ivici Dačiću i Ani Brnabić nova mesta u Vladi Srbije.

Video: Poznato koliko će struja u Srbiji da poskupi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA