Zola pokazao rane koje mu je nanela Maja Marinković, pa otkrio: Caru vadila oči, intervenisala policija

- Car je hteo da joj pruži drugu šansu. Ona njemu priča da je on nju diskvalifikovao iz "Zadruge". On meni govori da je on sam sebi kriv - tvrdi zadrugar

  • 6
Filip Car, Lazar Colic, Maja Marinković Foto: Kobra, Printskrin: Youtube/ZadrugaOffical

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola otkrio je da je Maja Marinković i napolju agresivna prema Filipu Caru, kao što je bila u rijalitiju, te ispričao kakvu je dramu doživeo u petak uveče, kada je Takijeva mala sa Carem bila kod njega u hotelskoj sobi i nasrnula na obojicu.

- Udarna vest nedelje jeste to pomirenje Filipa Cara i Maje Marinković - konstatovao je Darko Tanasijević u emisiji "Narod pita", u kojoj je gostovao Zola, koji je otvorio dušu i progovorio o njihovoj obnovljenoj vezi.

- Fino je čuti da su se pomirili, ali nije tako. Ovo su nokti. Slušajte ovo! Ja sam u petak uveče morao da zovem policiju na Voždovcu. Zbog njenog nekontrolisanog ponašanja, ja nisam znao šta da radim. Tu noć koju sam prošao s Filipom, Majom i mojim drugom nisam nikada! Uspeo je nekako da se razdvoji. Devojka šta je radila... Spopada ga, maltretira, zove oca i priča da je on maltretira. U jednom momentu u hotelu u kom se ja nalazim, u sobi, pepeljara puna pikavaca, uzela je celu, kad je podera u zid gore. Komad je pogodio u glavu ovog mog druga, ostao je čovek živ i zdrav - ispričao je Čolić.

Zola tvrdi da je i on prošao s povredama samo zato što je pokušao da ih razdvoji.

- Car je hteo da joj pruži drugu šansu. Ona njemu priča da je on nju diskvalifikovao iz "Zadruge". On meni govori da je on sam sebi kriv, jedva sam ga jutros doveo do druge lokacije. Snimamo spot za moju novu pesmu Lažni kum", on je glavna uloga, a i za to mu pravi problem... Njih dvoje se raspravljaju na krevetu, ona ga napada, on joj kaže: "Nemoj zvati oca da mu praviš problem." Imao sam ja taj problem s nekom takvom osobom M. K. Ona Takiju govori da je Filip maltretira, a tu svedoci moj drug ja. Šta bi mogao otac da pomisli tada? Ja vam se kunem u sve na svetu, niko je pipnuo nije, ona je odjednom krenula da pravi haos... Sedimo na krevetu, ona njemu kreće da kopa oči, ja uzmem telefon da snimam. Ona me je provalila da snimam, bacila mi telefon, pa krenula mene da grebe. Na kraju sam morao da zovem policiju Voždovac - zaključio je Zola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nina

    29. avgust 2022 | 11:48

    Maja je psihijatarski slicaj.Devojci podhitno treba lecenje.Ne razumem ni njenog oca,zasto zmuri pred ovolikim problemom.

  • ZoKa

    29. avgust 2022 | 11:49

    Devojka ima "f" dijagnozu.

  • Eee

    29. avgust 2022 | 11:21

    Da mi je samo 2 sata da budemo zajedno pa da me tako napadne....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA