Sestra nestale Marijane ulazi u "Zadrugu 6", pojavila se ispred Pinka: "Nije mi dan, osećam da je više nema"

I dok se još uvek ne zna šta je sa njom, njena rođena sestra potpisuje ugovor za rijaliti

  • 2
Marijana Seifert , Maja Kovačević Foto: Nestali.gov.hr, YouTube/BAR Srbija

Maja Kovačević, rođena sestra Marijane Seifert, danas je u prostorijama Pink televizije snimila profil kojim će se predstaviti publici i time potvrdila da je ona jedna od novih učesnica rijalitija Zadruga 6.

- Svako bi normalan otišao u Zadrugu. Niti ljudi kopaju niti oru, a zarade. Mogu da se zezaju, ja ovo smatram kao privilegiju. Ulazim jer otvaram svoj biznis, pa mi je ovo lakši način da dođem do zarade - rekla je ona.

Na pitanje o sestri Marijani ne želi da govori dok je istraga u toku.

- Nije mi dan da pričam o njoj. Došla sam ovde. Osećam da je više nema, ali ne mogu o tome sada - rekla je ona.

Inače, Maja je po nestanku svoje sestre za hrvatske medije otkrila da je jako uplašena, te opisala nove detalje te noći:

- U noći dok je Marijana verovatno umirala, sanjala sam kako se nas dve pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam uzela mobilni i nazvala sestru s kojom se nisam čula mesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osećaj - ispričala je Maja za Slobodnu Dalmaciju.

- Nažalost, više ne mislim da je živa. Osećam da je nema. Samo želimo konačno da saznamo pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti - rekla je Maja koja smatra da će istina uskoro izaći na videlo.

- Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promenio iskaz na policiji.

Podsetimo, pobednica "Velikog brata" Marijana Seifert (38), nestala je 27. aprila, a njen nestanak sa zagrebačke adrese na Savici prijavio je njen suprug Karlo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Рус

    29. avgust 2022 | 15:10

    E baš ti nešto teško. Došlo vreme da je ljudski život postao krpa...

  • Jeza

    29. avgust 2022 | 20:53

    Moral i empatija cista nula! Bas joj tesko zbog sestre nema sta!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA