Isplivao razlog tuče Severine i sestre Marijane: Pevačica ne da ono što je njeno?!

- Samo sam uspeo da saznam da se svađaju oko imovine - rekao je komšija

  • 0
Severina Kojić, Madlenijanum

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Severina Vučković privedena na zagrebačkom aerodromu pošto ju je rođena sestra Marijana prijavila zbog nasilja u porodici.

Naime, u Požeškoj ulici u Splitu, gde stanuje majka Severine Vučković, odigrala se prava drama, kada se pevačica žestoko sukobila sa sestrom, između sestra Vučković došlo je i do fizičkog okršaja, a komšije su sada otkrile detalje skandala.

- Samo sam uspeo da saznam da se svađaju oko imovine. Ova je optuživala Seve da joj da ono što je njeno. Onda je jedan taksi stao ispred zgrade i iz njega je izletila neka plavuša. Utrčala je u stan i brzo izletela sa pevačicom. Onda su uskočile u Sevin auto i odvezle se. Nakon toga je sestra nastavila još jače da zapomaže i zvoni na sva vrata - rekao je komšija i dodao:

- Drala se da će iskrvariti, a rekli su mi da je imala samo neku bezveznu malu ranu na ruci. To je trajalo punih 45 minuta. Onda je legla ispred i stenjala da joj treba nekakva pumpica. Nekoliko stanara se okupilo oko nje, a došla je i gospođa Ana. Govorila je ćerki da ne prvi scene pred svima i da je ne sramoti. Ova je samo ležala kao mrtvo telo, sve dok nije došla hitna i odvela je - završio je komšija, prenosi Kurir.

Podsetimo, poznato je da je Severina u sukobu sa svojom drugom sestrom koja je u više navrata izjavljivala strašne stvari za Srbe, iako nije u pravu. A veoma je bitna i ta činjenica da Severina nikada u javnosti nije blatila nikoga od svoje uže rodbine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA