≫ 

Zvanično kraj grupe "Hurricane"! Nove pevačice već počele da snimaju, a evo kako će se zvati nova grupa

- U čast prethodnih članica rešili smo da one budu ,,Hurricane one" a nove članice će imati simboličan naziv ,,Hurricane two" - navodi se u saopštenju

  • 3
Grupa Hurricane Foto: Kobra

Nakon petogodišnje uspešne saradnje, koja je ove godine dostigla vrhunac, grupa Hurricane neće dalje nastaviti u istom sastavu, odnosno dosadašnje članice Ivana Nikolić, Sanja Vučić i Ksenija Knežević više neće biti deo sastava.

Naime, članicama grupe Hurricane – Sanji, Ivani i Kseniji je istekao ugovor o poslovnoj saradnji.

Pr tim se oglasio ovim povodom. Pritom su otkrili da novi sastav počinje sa radom ovog septembra:

- Ovim putem vas obaveštavamo da se danas zvanično završio ugovor sa članicama grupe, Sanjom Vučić, Ksenijom Knežević i Ivanom Nikolić. Istog dana formirana je nova postavka grupe Hurricane: A.K. (26), A.J.(22) i M.S.(20).

- U čast prethodnih članica rešili smo da one budu ,,Hurricane one" a nove članice će imati simboličan naziv ,,Hurricane two" - navodi se dalje:

- Po novom programu tokom septembra snimiće dve pesme a sa publikom i fanovima družiće se 4 do 6 godina. O zvaničnom predstavljanju, obavestićemo vas u narednom periodu - piše je u saopštenju za medije.

Video: Hurricane o razlozima raspada grupe: Sanja, Ksenija i Ivana otkrile šta će raditi nakon razlaza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA