≫ 

Potresna ispovest srpskog glumca: "Nemam od čega da živim, nisam bio u goroj situaciji"

- S tim primanjima je nemoguće živeti kao podstanar u Beogradu - rekao je on

  • 12
Marko Vasiljević Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

Poznati glumac, Marko Vasiljević ostvario je zapažene uloge u filmu "Zaspanka za vojnike" i seriji "Ubice mog oca", a srca publike osvojio je ulogom koja ga je vinula među zvezde tumačeći lik Marka Smiljanića u seriji "Tajne vinove loze", međutim on se još uvek bori sa određenim poteškoćama.

Inače, Marko ima svoje imanje na kojem je posadio orahe, a sada se osvrnuo i na težak položaj mladog glumca u Srbiji, te progovorio o finansijskim poteškoćama.

- S tim sam počeo, ali mora puno da se ulaže dok se ne vide prvi prihodi od oraha. Za sada nemam rezultate. Trenutno radim samo ovu predstavu i mislim da od završetka studija nisam bio u goroj situaciji - istakao je on za "Stori", pa dodao:

- S tim primanjima je nemoguće živeti kao podstanar u Beogradu. Tek u martu me očekuju tri projekta, do tada gledam da se preorijentišem ne bih li preživeo. Nisam neko ko očajava stoga nastojim da pronađem rešenje.

Vasiljević ne voli da priča o svom privatnom životo, te je ovom prilikom samo istakao da je srećan u ljubavi.

Video: Ruža Rupić pala i udarila bradom: Pokazala kako izgleda povreda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milos

    3. septembar 2022 | 11:51

    Druze tebi sve cestitke. Ok si dobar. Ali ako ne mozes od toga da zivis idi dalje. Nadji drugi posao. Ionako vas ima mali milion novopecenih glumaca. Prezasiceno trziste. Probaj drugi posao, pocni privatno da radis, idi bori se.. najlakse je reci nemam da zivim. I ja sam promenio 10 poslova pa sam nasao ono sto volim. Bori se. Zivot je pred tobom. Srecno

  • Gradjanin

    3. septembar 2022 | 11:44

    Vaspitan, kulturan, pristojan momak i dobar glumac. Zao mi je sto nije nasao stabilan izvor finansiranja. Ono sto sam primetio u zadnje 2 god je pregrst serija (i to jako porazavajucih) sa glumcima starim po 70 pa i vise god samo da utope jos koji aranzman i nabodu jos para. Seka, Ceca, Boda, i jos mnogo drugih u tako jadnim ulogama, ponekad beznacajnih, tematika, dijalozi ocajni i odvratni ali je bitno samo da se ispuni 50 tak min po seriju sa reklamama i padne koji honorarcic. Jako razocaravajuce a i degradirajuce za njihove jako uspeane karijere. Od te stare farde ovi mladi tesko da ce doci na red

  • E rođače

    3. septembar 2022 | 12:34

    2 nedelje mesečno radim po 24h ,8 radim 16 h dežuram. A 2 radim normalno i imam platu 39000 din. Plus porodičan sam čovek. Alk ovakvi kao ja ne čuju se. Nemaju kome da plaču. I ja imam višu školu i staž itd. Ne kmeči..oćeš da se zabavljaš i praviš milione e pa nema da ima

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA